E-learning: Verpakken

Gepubliceerd op: 27 mei 2021
Bijgewerkt op: 19 augustus 2021
Verpakken Stapels Dozen 800 X 400

Het aantal online aankopen neemt toe. Hiermee groeit ook het aantal verpakkingen waarin bestellingen worden verzonden. De consument wordt steeds kritischer ten opzichte van niet-duurzame verpakkingen en daarom liggen deze onder een vergrootglas. Daarnaast moet je als webshop voldoen aan de veranderende (Europese) regelgeving ten aanzien van verpakkingen. Er liggen nog volop kansen in het efficiënter en duurzamer inrichten van het verpakkingsproces. Maar hoe benut je die kansen?

 

Please to watch this video.

Volg de e-learning​ of bekijk hier al onze e-learnings.​

Onderwerpen

Deel deze video

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Vijf redenen waarom een duurzaamheidsstrategie onmisbaar is

  Gepubliceerd op 13 mei 2024
  Kennisartikel

  Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen e-commerce. Ondanks de brede toepasbaarheid van het onderwerp duurzaamheid is het vaak lastig om er grip op te krijgen én te houden. Waar begin je, wat zijn thema's die kansrijk zijn voor jouw organisatie, waar sta je nu, en hoe doe je het goed? Een duurzaamheidsstrategie helpt je organisatie om hier inzicht in te krijgen en een route voor de toekomst uit te stippelen.

  Duurzaamheid 800 X 400 (1)
 • E-learning: Duurzaamheidsstrategie

  Gepubliceerd op 9 april 2024
  Video

  Deze e-learning voorziet je van praktische inzichten en concrete stappen om een effectieve duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen en te implementeren die uniek is voor jouw webshop.

  Duurzaamheidsstrategie 800 X 400
  e-Academy
 • De essentiële rol van verpakken in het verduurzamen van de sector

  Gepubliceerd op 8 april 2024
  Kennisartikel

  Hoeveel lucht zit er in pakketjes? Welke verpakkingen zijn duurzaam? En waarom moet een product eigenlijk in een extra doos? Allemaal vragen die veel terugkomen in de e-commercesector en ook erg belangrijk zijn.

  Duurzaamheid 800 X 400 (1)
 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2