E-learning: Duurzaamheidsstrategie

Gepubliceerd op: 9 april 2024
Bijgewerkt op: 9 april 2024
Duurzaamheidsstrategie 800 X 400
e-Academy

Deze e-learning laat je de essentiële bouwstenen zien van een duurzaamheidsstrategie en voorziet je van praktische inzichten en concrete stappen om een effectieve duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen en te implementeren die uniek is voor jouw webshop.

Consumenten hechten steeds meer waarde aan bedrijven die een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu. Het verduurzamen van je webshop is daarom niet langer een keuze, maar een essentieel instrument om relevant te blijven, concurrentievoordeel te behalen en klanten te binden.

Duurzaamheid omvat echter een breed scala aan aspecten, variërend van energiegebruik en de uitstoot van vervoersmiddelen tot arbeidsomstandigheden. Daarom is duurzaamheid een onderwerp dat invulling en richting nodig heeft. Aangezien dit per sector en bedrijf verschilt, is het voor je webshop van essentieel belang om een doelgerichte duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen die naadloos aansluit bij de specifieke rol en verantwoordelijkheden van jouw onderneming.

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

Volg de e-learning​ of bekijk hier al onze e-learnings.​

Onderwerpen

Deel deze video

Recente artikelen over dit onderwerp