E-learning: Pinterestmarketing

Gepubliceerd op: 13 juni 2023
Bijgewerkt op: 13 juni 2023
Pinterestmarketing 800X400
e-Academy

Pinterest heeft in Nederland zo'n 4,5 miljoen gebruikers, waarvan er 2 miljoen dagelijks op dit platform actief zijn. Dit zijn consumenten die zich via Pinterest laten verrassen en inspireren, zodat ze weloverwogen een aankoop kunnen doen. Mode, wonen, food en reizen zijn populaire categorieën op Pinterest, maar dit platform biedt kansen voor elk product of elke dienst waarvoor je een consument inspiratie kan bieden.

Met een relatief lage investering kom je in beeld bij consumenten die op zoek zijn naar jouw product of dienst, terwijl ze jou misschien nog helemaal niet kennen. En het platform heeft nog veel meer voordelen. Welke dit zijn en hoe je Pinterest succesvol inzet voor jouw webshop, dat leer je hier.

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

Volg de e-learning​ of bekijk hier al onze e-learnings.​

Onderwerpen

Deel deze video

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Vijf redenen waarom een duurzaamheidsstrategie onmisbaar is

  Gepubliceerd op 13 mei 2024
  Kennisartikel

  Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen e-commerce. Ondanks de brede toepasbaarheid van het onderwerp duurzaamheid is het vaak lastig om er grip op te krijgen én te houden. Waar begin je, wat zijn thema's die kansrijk zijn voor jouw organisatie, waar sta je nu, en hoe doe je het goed? Een duurzaamheidsstrategie helpt je organisatie om hier inzicht in te krijgen en een route voor de toekomst uit te stippelen.

  Duurzaamheid 800 X 400 (1)
 • Oproep: Denk mee over de herziening van de Code E-mail

  Gepubliceerd op 2 mei 2024
  Categorie

  De Code E-mail, die ooit een basis legde voor de regulering van e-mailmarketing, is aan herziening toe vanwege veranderingen in de markt.

  Notificatie 800 X 400
 • E-learning: Duurzaamheidsstrategie

  Gepubliceerd op 9 april 2024
  Video

  Deze e-learning voorziet je van praktische inzichten en concrete stappen om een effectieve duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen en te implementeren die uniek is voor jouw webshop.

  Duurzaamheidsstrategie 800 X 400
  e-Academy
 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2