E-learning: Marketplaces

Gepubliceerd op: 21 september 2020
Bijgewerkt op: 19 augustus 2021
Online Marketplace

Wil je weten welke commerciële mogelijkheden marktplaatsen hebben voor jou als retailer? Volg dan de gratis e-learning Marketplaces, die we in samenwerking met Emile Valkestijn van 10xCrew en Jorrit Steinz van ChannelEngine.com voor je hebben samengesteld.

Please to watch this video.

Maak gemakkelijk een account aan via Mijn e-Academy​ of ga naar de website van e-Academy​ voor meer informatie!

Onderwerpen

Deel deze video

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Ondernemers- en consumentenorganisaties bezorgd over onveilige en oneerlijke handelspraktijken

  Gepubliceerd op 11 juli 2024

  Gisteren uitten verschillende ondernemers- en consumentenorganisaties hun zorgen in o.a. een brief aan de Minister van Economische Zaken over de oneerlijke handelspraktijken van spelers van buiten de EU die zich op de Europese consument richten, met name Aziatische platforms.

  Kopen Op Een Platform
 • Vijf redenen waarom een duurzaamheidsstrategie onmisbaar is

  Gepubliceerd op 13 mei 2024
  Kennisartikel

  Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen e-commerce. Ondanks de brede toepasbaarheid van het onderwerp duurzaamheid is het vaak lastig om er grip op te krijgen én te houden. Waar begin je, wat zijn thema's die kansrijk zijn voor jouw organisatie, waar sta je nu, en hoe doe je het goed? Een duurzaamheidsstrategie helpt je organisatie om hier inzicht in te krijgen en een route voor de toekomst uit te stippelen.

  Duurzaamheid 800 X 400 (1)
 • E-learning: Duurzaamheidsstrategie

  Gepubliceerd op 9 april 2024
  Video

  Deze e-learning voorziet je van praktische inzichten en concrete stappen om een effectieve duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen en te implementeren die uniek is voor jouw webshop.

  Duurzaamheidsstrategie 800 X 400
  e-Academy
 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2