25% van de Thuiswinkel.org-leden verkoopt ook zakelijk

Gepubliceerd op: 9 maart 2017
Bijgewerkt op: 19 augustus 2021
Geschreven door
B2b B2c

Geldt dat ook voor jouw webshop? Het orderbedrag van zakelijke bestellingen ligt vaak een stuk hoger dan van consumentenaankopen. Des te meer reden voor bedrijven om zeker te weten dat ze met een betrouwbare partij zaken doen. Thuiswinkel.org helpt je daarom verder met Thuiswinkel Zakelijk: het eerste webwinkelkeurmerk voor de b2b-markt.

Thuiswinkel Zakelijk biedt extra vertrouwen aan bedrijven

Thuiswinkel Zakelijk biedt zakelijke klanten 8 zekerheden, waaronder een helder aanbod met duidelijke prijzen, een overzichtelijk orderproces, een veilige betaalomgeving en zorgvuldige omgang met persoonsgegevens. Om het keurmerk te voeren doorloopt jouw webshop een certificering die vergelijkbaar is met Thuiswinkel Waarborg, met als grootste verschil de toetsing van zakelijke wet- en regelgeving i.p.v. het consumentenrecht.

Thuiswinkel Waarborg en Zakelijk versterken elkaar

Net als consumenten zoeken bedrijven zekerheid bij online (in)kopen. Door beide keurmerken te dragen, laat je zien dat iedereen veilig en vertrouwd bij jou kan shoppen. En dat kan jou webshop extra conversie opleveren! Webshops als LEDlampendirect.nl, Mijnijzerwaren.nl, Greetz.nl, Alternate.nl en Afval.nl ervaren al de voordelen hiervan. 

Zakelijk keurmerk extra voordelig voor bestaande leden 

Al vanaf € 160,- extra is het mogelijk om het Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk ernaast te voeren. Deze kosten zijn nodig om jouw webshop op zakelijke wet- en regelgeving te toetsen. De contributie hoeft je niet dubbel te betalen, wel kijken we of de omzet van jouw webshop inclusief b2b-inkomsten nog in dezelfde contributiestaffel past.

Extra voordelen van zakelijk lidmaatschap

  • Meer vertrouwen en conversie door het keurmerk Thuiswinkel Zakelijk.
  • Een aparte certificering voor b2b-klanten waarbij je niet aan het 'strenge' consumentenrecht hoeft te voldoen.
  • Juridische hulp en uitleg over de verschillen tussen b2b en b2c.
  • Gratis deelname aan de expertgroep B2B bij ons innovatieplatform ShoppingTomorrrow*.
  • Korting voor het B2B e-commerce congres en voor de Talent Circles van onze Thuiswinkel e-Academy.

Onderwerpen

Deel dit kennisartikel

Recente artikelen over dit onderwerp