Het online landschap verandert constant. Zo groeit het aantal e-commercebedrijven dat de zakelijke markt bedient aanzienlijk, en dat is niet zo vreemd. Business-to-business (b2b) verkoop biedt namelijk vele kansen. Welke dat zijn, lees je hier.

B2b Panoramafoto 1900 X 500 (2)

Zakelijke bestellingen zijn vaak groter dan die van consumenten, wat een hoger aankoopbedrag betekent, er vinden vaker herhaalaankopen plaats en die laatstgenoemden zijn veelal goed te voorspellen. Online verkopen aan bedrijven is dus niet gelijk aan online verkopen aan consumenten. Wij helpen je graag op weg in de zakelijke e-commercemarkt. Dat doen we onder andere door:

Alle artikelen in B2b

Filter op

Artikelsoort

Veelgestelde vragen

  • Bij verkoop aan consumenten moet je jouw prijzen inclusief btw te vermelden. Als je aan bedrijven levert, dan kun je daarnaast de prijs exclusief btw vermelden.

    Daar is wel een voorwaarde aan verbonden: de prijs inclusief btw moet genoeg duidelijk zijn en genoeg opvallen voor de consument. Je mag dus bijvoorbeeld niet de prijs exclusief btw groot vermelden en de prijs inclusief btw in kleine, onopvallende letters.