Jaarprogramma ShoppingTomorrow

Wanneer je als expert meedoet aan ShoppingTomorrow heb je gratis toegang tot vier prachtige congressen boordevol kennis en netwerkmogelijkheden. Daarnaast zal je met je eigen expertgroep een aantal keer bijeenkomen. Geïnteresseerd? Meld je aan bij ShoppingTomorrow! Hieronder zijn de congresdata van onderzoeksjaar 2020 te vinden. 

​Let op: vanwege het coronavirus kan het zijn dat er wijzigingen aangebracht worden aan het programma van dit jaar. Houd de website van ShoppingTomorrow in de gaten voor het laatste nieuws. 

Congres 1: ShoppingTomorrow - the kick-off

Op 15 april 2020 trappen we ShoppingTomorrow virtueel af! Bekijk hier meer informatie over dit evenement.

Congres 2: Shopping Talk

Op 19 mei 2020 presenteren de expertgroepen een best case. Na dit congres ben je weer up-to-date met e-commerce anno nu. Lees hier meer over dit evenement.

Update 1 april 2020: Shopping Talk zal plaatsvinden op 8 december 2020 in het Beatrix Theater te Utrecht. Houd de website in de gaten voor meer informatie rondom dit evenement.

Congres 3: Shopping Time

Op 16 september 2020 komen we weer bijeen bij NBC voor een verse dosis inspiratie. Daarnaast komen de expertgroepen samen om hun onderzoek af te ronden.

Congres 4: Shopping Today

Op 29 oktober 2020 worden de eindresultaten van de expertgroepen gepresenteerd. Na dit congres ben je weer up-to-date met e-commerce anno nu. Bekijk hier meer informatie over Shopping Today.

De volgende ShoppingTomorrow-studiereis vindt plaats van 4 tot en met 11 september 2021 en brengt ons eerst naar Zuid-Korea, waarna we afreizen naar China (Beijing).

Vragen?

Neem contact op met het team van ShoppingTomorrow via  of bel 0318 64 85 75.