Thuiswinkel Webinars: spijker je e-commercekennis tweewekelijks bij

Man met laptop op schoot en laptoptasKennis opdoen vanuit je luie stoel, zonder reistijd en helemaal gratis. Dat zijn de Thuiswinkel Webinars, de online kennisdeling van Thuiswinkel.org. Met webinars kun je je e-commercekennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt! Het is belangrijk om up-to-date te blijven in de snelle e-commerce branche, maar vaak is er geen tijd om naar een event te gaan of een complete cursus te volgen. Om de week praten we je binnen een uur bij over een hot topic binnen e-commerce én geven we je handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.

Voordelen van de webinars:

  • Interactief: de webinar worden live vanuit onze studio op ons YouTube-kanaal uitgezonden. Stel je vragen tijdens de webinar aan de host via de chat en krijg direct antwoord.
  • Gratis: we bieden onze webinars altijd gratis aan voor onze leden, business partners en andere bedrijven die actief zijn binnen e-commerce.
  • Geen reistijd: uiteraard is er geen reistijd en kun je de webinar gewoon vanuit je (thuis)kantoor volgen.
  • Hot topic: om de week is er een webinar over een hot topic onderwerp binnen e-commerce. Mis je een thema? Draag dan een onderwerp aan via .
  • Webinar on-demand: ben je niet beschikbaar op het tijdstip van de webinar? Al onze webinar zijn gratis terug te kijken. Wanneer je je inschrijft voor de webinar ontvang je de link naar de webinar. Dit is ook direct de link om de webinar terug te kijken. Bekijk hier onze voorgaande webinars.

Doe mee met de webinars!

Agenda:

23 juli 2020 om 11.00 uur: Alles wat je moet weten over online platformen

De komende periode staat er veel te gebeuren op het gebied van online platformen en marktplaatsen. Zo treedt de Platform-to-business-verordening (P2b-verordening) in werking en heeft Thuiswinkel.org een certificering voor verkopers op platformen opgezet. Tijdens deze webinar praat Vincent Romviel, jurist bij Thuiswinkel.org, je helemaal bij en krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen over dit onderwerp. Meld je nu aan voor de webinar op 23 juli om 11.00 uur.

Meer informatie over onze webinars?

Wil je op een andere manier bijdragen aan een webinar? Heb je een praktische case, een inhoudelijk verhaal of wil je adverteren? Neem contact met ons op door te mailen naar .  

Of neem contact op met Bram Maas (), videomarketeer bij Thuiswinkel.org of Marleen van Soest (), marketeer events & duurzaamheid bij Thuiswinkel.org. Wij helpen je graag verder!