Thuiswinkel Webinars: spijker je e-commercekennis tweewekelijks bij

Kennis opdoen vanuit je luie stoel, zonder reistijd en helemaal gratis. Dat zijn de Thuiswinkel Webinars, de online kennisdeling van Thuiswinkel.org. Met webinars kun je je e-commercekennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt! Het is belangrijk om up-to-date te blijven in de snelle e-commerce branche, maar vaak is er geen tijd om naar een event te gaan of een complete cursus te volgen. Om de week praten we je binnen een uur bij over een hot topic binnen e-commerce én geven we je handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.

Voordelen van de webinars:

  • Interactief: de webinar worden live vanuit onze studio op ons YouTube-kanaal uitgezonden. Stel je vragen tijdens de webinar aan de host via de chat en krijg direct antwoord.
  • Gratis: we bieden onze webinars altijd gratis aan voor onze leden, business partners en andere bedrijven die actief zijn binnen e-commerce.
  • Geen reistijd: uiteraard is er geen reistijd en kun je de webinar gewoon vanuit je (thuis)kantoor volgen.
  • Hot topic: om de week is er een webinar over een hot topic onderwerp binnen e-commerce. Mis je een thema? Draag dan een onderwerp aan via .
  • Webinar on-demand: ben je niet beschikbaar op het tijdstip van de webinar? Al onze webinar zijn gratis terug te kijken. Wanneer je je inschrijft voor de webinar ontvang je de link naar de webinar. Dit is ook direct de link om de webinar terug te kijken. Bekijk hier onze voorgaande webinars.

Doe mee met de webinars!

Agenda:

Geef online retail een stem: donderdag 17 september om 15.00 uur

Nederland heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot zesde e-commerce-economie van Europa en de ontwikkelingen op dit gebied zijn door COVID-19 versneld. Om internationaal concurrerend te blijven vraagt Thuiswinkel.org bij de politiek aandacht voor het verbeteren van de randvoorwaarden voor online winkels. Door nu in gesprek te gaan met de politieke partijen kunnen we ervoor zorgen dat online commerce ook de komende jaren door kan blijven groeien.

Op basis van ontwikkelingen in de markt heeft Thuiswinkel.org een eigen verkiezingsprogramma opgesteld met daarin de belangrijkste ontwikkelingen die van grote invloed zijn op de verdere groei van online retail tijdens de volgende regeerperiode. Tijdens de webinar gaan we dieper in op deze ontwikkelingen en bespreken we de ruim twintig aanbevelingen voor een volgend kabinet. Uiteraard kunnen kijkers meepraten over deze onderwerpen en hun mening en visie geven.

Host: Just Hasselaar, Thuiswinkel.org
Spreker: Martijn Hos, Thuiswinkel.org

Meld je nu gratis aan!

Meer informatie over onze webinars?

Wil je op een andere manier bijdragen aan een webinar? Heb je een praktische case, een inhoudelijk verhaal of wil je adverteren? Neem contact met ons op door te mailen naar .  

Of neem contact op met Bram Maas (), videomarketeer bij Thuiswinkel.org of Marleen van Soest (), marketeer events & duurzaamheid bij Thuiswinkel.org. Wij helpen je graag verder!