Thuiswinkel Webinars

Kennis opdoen vanuit je luie stoel, zonder reistijd en helemaal gratis. Dat zijn de Thuiswinkel Webinars, de nieuwe manier van online kennisdeling van Thuiswinkel.org. Het is belangrijk om up-to-date te blijven in de snelle e-commerce branche, maar vaak is er geen tijd om naar een event te gaan of een complete cursus te volgen. Met webinars kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt!

Voordelen van online leren

  • Geen reistijd: voor webinars sta je nooit in de file. 
  • Stel al je vragen: je kunt al je prangende vragen live stellen via de chat-tool.
  • Gratis: de live Thuiswinkel Webinars zijn gratis voor alle webshops.
  • Terugkijken: als lid van Thuiswinkel.org kun je onze webinars altijd terugkijken.

Volg de webinars gratis

Elke maand helpt Thuiswinkel.org je verder met de Thuiswinkel Webinars. Wil jij je kennis up-to-date houden? Volg dan de gratis webinars! Iedere maand kun je nieuwe kennis opdoen en krijg je tips & tricks om jouw webshop nóg beter te maken.

Thuiswinkel Webinar agenda:

Digital Transactions - reken jij af met betalen?

Betalen moet anders, en niet alleen omdat het beter, sneller en gemakkelijker kan. PSD2 gaat het (inter)nationale betaallandschap namelijk drastisch veranderen, onder andere door de betaalwereld open te breken voor nieuwe spelers en nieuwe innovaties. Wat gaat er gebeuren en hoe kun jij betalen makkelijker maken? Volg 24 mei om 11.00 uur de webinar onder leiding van Just Hasselaar.

Meld je hier gratis aan!

Ontvang gratis 1 e-Academy Point

De Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Deelname aan een webinar levert 1 e-Academy Point op voor de e-Academy Campus. Als je jaarlijks 30 e-Academy Points verzamelt, ben jij gekwalificeerd als e-Academy Professional. Je mag dan het logo ‘e-Academy Professional’ voeren en jouw kennis zichtbaar maken op je CV en social media. Bovendien krijg je een eervolle vermelding in ons e-Academy Professional Register. 1 e-Academy Point staat slechts gelijk aan 1 uur leren. Dat wil jij toch ook? Schrijf je hier gratis in en maak je expertise zichtbaar!