Thuiswinkel Webinars

Kennis opdoen vanuit je luie stoel, zonder reistijd en helemaal gratis. Dat zijn de Thuiswinkel Webinars, de nieuwe manier van online kennisdeling van Thuiswinkel.org. Het is belangrijk om up-to-date te blijven in de snelle e-commerce branche, maar vaak is er geen tijd om naar een event te gaan of een complete cursus te volgen. Met webinars kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt!

Voordelen van online leren

  • Geen reistijd: voor webinars sta je nooit in de file. 
  • Stel al je vragen: je kunt al je prangende vragen live stellen via de chat-tool.
  • Gratis: de live Thuiswinkel Webinars zijn gratis voor alle webshops.
  • Terugkijken: als lid van Thuiswinkel.org kun je onze webinars altijd terugkijken.

Volg de webinars iedere eerste donderdag van de maand gratis

Elke eerste donderdag van de maand om 11.00 uur helpt Thuiswinkel.org je verder met de Thuiswinkel Webinars. Wil jij je kennis up-to-date houden? Volg dan de gratis webinars! Iedere maand kun je nieuwe kennis opdoen en krijg je tips & tricks om jouw webshop nóg beter te maken.

Thuiswinkel Webinar agenda:

Donderdag 6 juli: Haal meer uit je webshop, kies voor drempelvrij. Schrijf je nu in!

  • Net zoals we in de fysieke wereld hulpmiddelen hebben om mensen met een functiebeperking te ondersteunen, hebben we dat ook in de digitale wereld. Drie redenen waarom het zo belangrijk is om rekening te houden met digitale toegankelijkheid: betere vindbaarheid, conversieoptimalisatie, wetgeving. Tijdens deze Thuiswinkel Webinar leggen we de wetgeving uit en vertellen je meer over de kansen van digitale toegankelijkheid.

Donderdag 5 oktober: Mobiel met business partner Testbirds. Schrijf je nu alvast in!

Ontvang gratis e-Academy PE-punten

Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Deelname aan een webinar levert 1 Permanente Educatie (PE)-punt op voor het e-Academy Register! Schrijf je hier gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar!