Thuiswinkel Webinars

Kennis opdoen vanuit je luie stoel, zonder reistijd en helemaal gratis. Dat zijn de Thuiswinkel Webinars, de nieuwe manier van online kennisdeling van Thuiswinkel.org. Het is belangrijk om up-to-date te blijven in de snelle e-commerce branche, maar vaak is er geen tijd om naar een event te gaan of een complete cursus te volgen. Met webinars kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt!

Voordelen van online leren

  • Geen reistijd: voor webinars sta je nooit in de file. 
  • Stel al je vragen: je kunt al je prangende vragen live stellen via de chat-tool.
  • Gratis: de live Thuiswinkel Webinars zijn gratis voor alle webshops.
  • Terugkijken: als lid van Thuiswinkel.org kun je onze webinars altijd terugkijken.

Volg de webinars gratis

Elke maand helpt Thuiswinkel.org je verder met de Thuiswinkel Webinars. Wil jij je kennis up-to-date houden? Volg dan de gratis webinars! Iedere maand kun je nieuwe kennis opdoen en krijg je tips & tricks om jouw webshop nóg beter te maken.

Agenda:

SSL beveiliging voor websites: het belang van encryptie en vertrouwen
11 oktober 2018 om 11.00 uur

Onlangs zijn er wijzigingen in Google Chrome en andere webbrowsers doorgebracht. Wat is er precies gewijzigd aan de weergave van HTTPS? Waarom zijn deze wijzigingen er en wat betekent dit voor je webshop? Dat vertelt business partner Xolphin tijdens de Thuiswinkel Webinar van donderdag 11 oktober om 11.00 uur. Kijk je mee?

Meld je hier gratis aan

Check ook onze evenementenagenda voor aankomende evenementen.

Ontvang gratis 1 e-Academy Point

De Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Deelname aan een webinar levert 1 e-Academy Point op voor de e-Academy Campus. Als je jaarlijks 30 e-Academy Points verzamelt, ben jij gekwalificeerd als e-Academy Professional. Je mag dan het logo ‘e-Academy Professional’ voeren en jouw kennis zichtbaar maken op je CV en social media. Bovendien krijg je een eervolle vermelding in ons e-Academy Professional Register. 1 e-Academy Point staat slechts gelijk aan 1 uur leren. Dat wil jij toch ook? Schrijf je hier gratis in en maak je expertise zichtbaar!