CCV Nederland

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
Business partner sinds 2015

Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 09045274
Vestigingsadres
Westervoortsedijk 55
6827 AT ARNHEM
Nederland

Informatie

CCV is een ervaren,  toekomstbestendige betaalpartner voor bedrijven en ondernemers in Nederland, de rest van Europa en zelfs daarbuiten. We bieden een breed scala aan betaaloplossingen voor zowel online als offline transacties. We unlock the power payment. Together!  

Eenvoudig een webshop beginnen met CCV Shop 

CCV Shop is een all-in-one e-commerce oplossing die het mogelijk maakt om snel en eenvoudig een professionele webshop op te zetten. Met CCV Shop kunnen ondernemers gemakkelijk producten beheren, bestellingen verwerken en betalingen accepteren. Het platform biedt tal van handige functies, zoals integratie met verschillende betaalmethoden en verzendpartners, een gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide marketingtools. 

Regel ook je online betalingen via CCV 

CCV Online Payments is een veilige en betrouwbare betaaloplossing waarmee ondernemers online betalingen accepteren. Met CCV Online Payments kunnen klanten veilig en snel betalen via verschillende betaalmethoden, zoals iDEAL, creditcard en PayPal. Het platform biedt uitgebreide fraudepreventie en beveiligingsfuncties waardoor ondernemers zich geen zorgen hoeven te maken over veiligheid en privacy. Met CCV Online Payments kunnen ondernemers zich volledig richten op het runnen van hun bedrijf, terwijl het platform de betalingen veilig en betrouwbaar afhandelt. 

  •  Alle populaire betaalmethoden 

  •  Eenvoudige integraties met veel van de bekende platformen 

Heb je een CCV-webshop? Dan is CCV Online Payments automatisch volledig geïntegreerd. Je ziet alle activiteiten van je webshop terug in één overzicht. Bovendien hoef je dan niet meer apart in te loggen bij een andere Payment Service Provider en geen afzonderlijke overeenkomsten af te sluiten. 

Gebruik je een ander webshopplatform? CCV Online Payments wordt door middel van een plug-in of API gekoppeld aan jouw online platform. Je klanten kunnen zo snel en eenvoudig afrekenen met alle populaire betaalmethoden, en jij hebt al je e-commercetransacties overzichtelijk in één duidelijk dashboard. Zo ben je altijd up-to-date.