E-learning: Cookieless era

Gepubliceerd op: 27 maart 2023
Bijgewerkt op: 27 maart 2023
Cookieless Era 800X400
e-Academy

Een leven zonder third-party cookies. Dit is nu misschien nog lastig voor te stellen, maar we moeten er toch echt aan geloven. In deze e-learning geven we je handvatten om je voor te bereiden op de cookieless era.

Vanaf 2024 doet Google Chrome de cookies die derden op de computer van consumenten achterlaten in de ban. Denk aan de pixels van platformen als Facebook, Instagram en LinkedIn om bezoekers van websites ook daar te kunnen volgen en targeten. In de browsers Safari en Firefox is dit een aantal jaar geleden al gebeurd, maar nu marktleider Chrome dit voorbeeld gaat volgen, zullen de gevolgen bijzonder groot zijn...

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

Volg de e-learning​ of bekijk hier al onze e-learnings.​

Onderwerpen

Deel deze video