Bemiddeling Panorama

Klachtenbemiddeling

Klachten van klanten... iedere webshop krijgt er weleens mee te maken. Maar de vraag is hoe je het oplost. Kom je er niet uit of twijfel je over de wettelijke mogelijkheden? Ons team denkt graag met je mee. 

Klachten zijn er in allerlei soorten en maten. De ene klacht is terecht, de andere misschien niet. Uiteindelijk draait het erom hoe je omgaat met de klacht. Kom je er niet uit met de klant of wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Wij helpen je graag. 

[Unique Selling Points]

Klachtenbemiddeling
Gratis juridisch advies
Onafhankelijke Geschillencommissie
Gratis geschillenbank ter inspiratie

Klachtenbemiddeling en juridisch advies

Consumenten kunnen klachten bij ons indienen over webwinkels. Die klachten sturen wij door naar de betreffende webwinkel. Het is belangrijk dat de klacht zo snel mogelijk naar tevredenheid van beide partijen wordt opgelost. Komen jullie er samen niet uit, heb je vragen over welke rechten of plichten jij als verkoper hebt of wil je gewoon even sparren? Onze juristen helpen je graag verder. 

Onafhankelijke geschillencommissie

Alle leden van Thuiswinkel.org zijn lid van de Geschillencommissie Thuiswinkel. Deze commissie valt onder de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) in Den Haag en is onafhankelijk van Thuiswinkel.org. De Geschillencommissie behandelt alléén geschillen met webwinkels die lid zijn van Thuiswinkel.org. 

Gratis geschillenbank ter inspiratie

Heb je een geschil of dreig je in een geschil terecht te komen? Wij hebben een uitgebreide geschillenbank met uitspraken en voorbeelden beschikbaar voor onze leden. Zo kun je kijken of jouw geschil al een keer is voorgekomen en zie je direct wat de uitspraak is geweest. Hartstikke handig en interessant. 

 

Wil jij
persoonlijke ondersteuning?

Wil je meer weten over deze diensten? Neem dan contact met ons op. 

Vincent Romviel 250x250
Vincent Romviel