“Wij worden weleens pantoffelhelden genoemd door onze klanten”

Categorie
Gepubliceerd op: 9 juni 2015
Bijgewerkt op: 27 oktober 2022
Geschreven door

De Thuiswinkel Awards XS winnaars van Pantoffelshoppen.nl zijn begonnen vanuit passie. “Je moet doen wat je echt leuk vindt, anders houd je het niet vol. Je doet als ondernemer namelijk nooit echt de deur achter je dicht, je houdt dat constante gevoel dat het nog beter kan”, vertelt Natalja.

Uitbesteden of niet?

Sommige zaken besteden ze bewust uit maar het website onderhoud en de klantenservice doen ze helemaal zelf. Dit vindt Natalja te leuk en belangrijk om niet zelf te doen.

Pantoffelshoppen.nl is volgens Natalja een relatief makkelijke shop qua klantenservice. Dit omdat de pantoffelmaten goed aangegeven zijn en er snel wordt geleverd. Daarnaast gebruiken ze degelijke Duitse en Oostenrijkse A-merken waardoor ze zelden klachten krijgen over kwaliteit.

Onze doelgroep vindt het soms nog een beetje spannend

Bijna twee jaar geleden alweer is Pantoffelshoppen.nl lid geworden van Thuiswinkel.org. “Je geeft met het logo aan dat je je zaken op orde hebt en bepaalde waarborgen biedt”. Dit merken ze ook in de resultaten. “We hebben 25% meer conversie sinds wij het Thuiswinkel Waarborg-logo op onze site hebben staan. Wij hebben een doelgroep die online shoppen soms nog een beetje spannend vindt. Het bekende huisje geeft dan vertrouwen”, licht Natalja toe.

Ze is het meest trots op hun warme service, letterlijk en figuurlijk. Ze vindt het dan ook erg leuk als ze weer eens ‘pantoffelhelden’ worden genoemd door klanten of een reactie krijgen via Thuiswinkel Waarborg Reviews.

Tip voor startende webshops

“Wij hebben vanaf het begin al onze fysieke handelingen uitbesteed. Daardoor hebben wij onze handen vrij om te kijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je kunt dan groot blijven denken, iets wat belangrijk is voor de groei van je onderneming.”

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp