Saniweb, winnaar Badkamer & Keuken Award

Categorie
Gepubliceerd op: 2 mei 2023
Bijgewerkt op: 2 mei 2023
Saniweb

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor e-commerce. In de subcategorie Badkamer & Keuken, wat valt onder de categorie Home, Living & Work Powered by Pay, wist Saniweb de Award te bemachtigen. In dit artikel vragen we aan Saniweb hoe zij de Award wisten te winnen.

Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Met 19 specialisten die 7 dagen per week bereikbaar zijn om je online te helpen, is Saniweb de winkel waar je thuis vanaf de bank terecht kan voor het kopen van een complete badkamer, tegels of sanitair. Sinds 2009 is Saniweb uitgegroeid tot de grootste online speler in de sanitair wereld met het breedste assortiment badkamerproducten van Nederland en België.

Waarom hebben jullie meegedaan met de Shopping Awards?

Na in 2021 en 2022 al een Award bemachtigd te hebben, leek het Saniweb een mooie uitdaging om voor een derde keer op rij een Award te winnen: "Het leek ons mooi om ook in 2023 een Gouden Shopping Award in de wacht te slepen. Door mee te doen aan de Shopping Awards krijg je inzicht in de beoordeling van consumenten en onze prestaties ten opzichte van de concurrentie. Bovendien krijg je positieve media aandacht en mag je minstens een jaar lang het logo van de Shopping Awards dragen, wat weer bijdraagt aan het consumentenvertrouwen".

Wat maakt jullie webwinkel zo bijzonder?

Het ruime aanbod wat Saniweb hanteert zorgt ervoor dat iedereen terecht kan bij het bedrijf: "We kunnen ons onderscheiden met ons ruime assortiment. Daarnaast zijn we continu bezig met het verbeteren van onze website. Zo is er vorig jaar nog een complete redesign neergezet waarin de focus werd gelegd op het verbeteren van de customer experience, het design aantrekkelijker maken en gebruikers een persoonlijkere aanpak te bieden".

Wat heeft het winnen van de award jullie gebracht?

"Het winnen van de Shopping Awards voelt als een beloning voor alle harde inspanningen van het afgelopen jaar. Het geeft ons als team de bevestiging dat we het juiste pad aan het bewandelen zijn. Daarnaast wordt de kwaliteit van onze webshop nu ook in één oogopslag duidelijk naar de buitenwereld toe. Het geeft de klant nog meer vertrouwen om een aankoop te doen bij Saniweb".


Wil je meer weten over Saniweb?

BEZOEK DAN DE WEBSITE >

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp