Pay biedt betalen in termijnen voor de zakelijke markt

Categorie
Gepubliceerd op: 27 februari 2023
Bijgewerkt op: 27 februari 2023
Geschreven door
Ontwerp Zonder Titel
Business Partner

Onze business partner Pay. biedt nu ook betalen in termijnen aan voor de zakelijke markt in samenwerking met in3. Voor de consumentenmarkt was in3 al beschikbaar via Pay, maar vanaf nu is deze betaaloplossing ook beschikbaar voor zakelijke orders van 100 tot 10.000 euro. MaxICT is de eerste webshop die de betaalmogelijkheid in3 aanbiedt aan haar zakelijke klanten.

Het verschil

Op het eerste gezicht is er weinig verschil in vergelijking met het gebruiken van in3 als een particuliere gebruiker. Betalen in drie termijnen, geen rente en betaalgarantie voor de verkoper. Toch zijn de verschillen er wel degelijk. Zo is de creditcheck, waarmee in3 beoordeelt of de koper kredietwaardig genoeg is om de betaling te voldoen, grondig aangepast zodat bedrijven goed kunnen worden getoetst. Een tweede grote verschil is het te besteden bedrag. Waar consumenten tot drieduizend euro kunnen betalen, is dit voor zakelijke bestellingen mogelijk tot tienduizend euro. Consumenten kunnen via de app hun bestedingslimiet en bestellingen inzien, voor bedrijven is er (vooralsnog) geen app beschikbaar.

in3 nu ook voor de zakelijke markt

Pay. biedt in3 nu ook voor de zakelijke markt aan. Vorig jaar was het bedrijf de eerste PSP die betalen met in3 mogelijk maakte in de fysieke winkel. “Met MaxICT en Pay. onderhouden we al jaren een goede relatie en het is mooi dat we dit samen hebben kunnen opzetten”, aldus Hans Langenhuizen, CEO van in3.

“Met in3 voegen we betaalgemak toe voor onze klanten. Zeker in deze onzekere tijden is het fijn om een betaaloplossing te kunnen bieden waarbij de ondernemer de ruimte krijgt om in drie termijnen en zonder rente te betalen via iDEAL. In3 maakt het mogelijk om noodzakelijke investeringen naar voren te halen. Daarnaast zijn we als innovatieve ICT partij trots dat we dit als eerste klant in Nederland live brengen in samenwerking met in3 en Pay”, vertelt Jeroen van Daalen, founder van MaxICT.

Onze business partner Pay. doet altijd haar best om merchants en partners zo goed mogelijk te ontzorgen zodat de focus altijd op online ondernemen ligt. Behalve het aanbieden van diverse betaalmethoden zijn er ook andere klantbehoeften die per webwinkel verschilt.


Wil je meer weten over Pay. en het betalen in termijnen voor de zakelijke markt?

LEES DAN MEER >

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp