Nieuwe business partner: NOTYD

Gepubliceerd op: 14 maart 2024
Bijgewerkt op: 14 maart 2024
NOTYD (5)
Business Partner

Thuiswinkel.org heeft een nieuwe business partner, namelijk: NOTYD (voorheen Biller). NOTYD is onderdeel van Banking Circle Group, een prominente speler op het gebied van bankieren, financieren en e-commerce betalingen. NOTYD is specialist in Buy Now Pay Later voor de B2B e-commerce markt. Om kennis te maken met het bedrijf spreken we vandaag Caroline Lanslots, Managing Director, over de uitdagingen, de ontwikkelingen en hoe NOTYD de leden van Thuiswinkel.org verder kan helpen.

Waar zijn jullie het meest trots op?

Caroline vertelt trots te zijn op het feit dat NOTYD in zeer korte tijd een nieuwe betaalmethode heeft ontwikkeld en aan de markt heeft geïntroduceerd. Deze nieuwe betaalmethode vult een directe behoefte in voor spelers die actief zijn in B2B e-commerce. Daarnaast is het bedrijf een partnership aangegaan met PAY. waardoor NOTYD daar ook via het betaalplatform beschikbaar is en hebben zij een ruim aanbod aan plug-ins ontwikkeld: “Ons ruime aanbod aan plug-ins heeft ervoor gezorgd dat NOTYD’s B2B BNPL eenvoudig en direct kan worden geactiveerd in de check-out van webshops. Inmiddels draaien we bij honderden merchants die blij zijn met onze dienstverlening, en hebben we gebruikers die fan zijn van betalen met NOTYD!”, vertelt Caroline trots.  

Hoe en waardoor laten jullie je inspireren?

“Wij laten ons inspireren door verhalen uit de praktijk, bijvoorbeeld van webshops die onze betaalmethode hebben geïntegreerd in hun betaalpagina. Zij vertellen ons dat we een onmisbare partner zijn geworden, en dat het gebruik van NOTYD hen een verkoopboost heeft gegeven. Zij geven aan dat zowel de verkoper als de koper vertrouwen krijgen in levering en betaling, wat de echte kracht is van een betaalmethode als NOTYD”, vertelt Caroline.

Met welke uitdagingen hebben jullie momenteel te maken?

Er zijn momenteel meerdere uitdagingen die bij het bedrijf spelen. Denk hierbij aan het overtuigen van zoveel mogelijk zakelijke verkopers en kopers van het gemak van NOTYD’s B2B BNPL, of bijvoorbeeld aan de volledige rebranding die in 2023 is doorgevoerd: “In 2023 hebben we een volledige rebranding doorgemaakt en hebben we ook afscheid genomen van onze oude naam, Biller. NOTYD, uit te spreken als ‘noted’, onderscheidt zich met haar naam nu ten opzichte van vergelijkbare namen in de branche. De wijziging van merknaam draagt bij aan een vernieuwde focus, waarbij het vergroten van beschikbaarheid voor gebruikers en het creëren van optimale klanttevredenheid centraal staan”, aldus Caroline

Hoe kunnen jullie de leden van Thuiswinkel.org verder helpen?

Uit de B2B Markt Monitor van Thuiswinkel.org is gebleken dat de becommerce markt nog steeds groeiende en ‘here to stay’ is. Caroline vertelt dat zij dit ook zo zien en de leden van Thuiswinkel.org hiermee verder kan helpen: “Veel webshops zijn momenteel nog niet optimaal ingericht op de zakelijke koper. Een voorbeeld wat wij momenteel zien is dat voor een vijfde van de zakelijke bestellers het meest gebruikte betaalmiddel niet het middel van hun voorkeur is. Dit heeft vooral te maken met het aanbod vanuit de webwinkelier. Webwinkels kunnen de klanttevredenheid en conversie daarom verhogen door de internetkassa beter aan te laten sluiten op de wensen van de klant, en daar kunnen wij bij helpen!”, geeft Caroline aan. 

Kunnen jullie onze leden ook crossborder helpen?

NOTYD, dat haar dienstverlening zowel in Nederland als in België aanbiedt, kan de leden van Thuiswinkel.org die hier B2B actief zijn ook crossborder helpen: ”Wij zorgen met onze B2B BNPL voor een optimale acceptatiegraad doordat we 100% zijn ingericht op het doen van een kredietcheck op zakelijke kopers als onderdeel van het online bestelproces. Hiermee faciliteren wij niet alleen veilig maar vooral ook snel crossborder zaken doen”, vertelt Caroline.

Welke adviezen heb je voor onze leden?

“Heb je als webshop ook zakelijke kopers? Zorg dan dat je webshop ook is ontwikkeld en ingericht voor de zakelijke klant online. Dit heeft niet alleen betrekking op het productaanbod, of de manier van communicatie, maar ook met de betaalmethoden die daarbij passen. Daarin richt NOTYD zich 100% op de B2B koper. Verzamel op die manier ook informatie over je kopers, en maak meetbaar hoe groot je B2B klantenbestand in werkelijkheid is. Doet een zakelijke koper een aankoop met iDeal? Dan is het niet altijd duidelijk welke klantbenadering je wil hanteren om herhaalaankopen te stimuleren, met een specifiek op B2B gerichte betaalmethode creëer je juist inzicht.”, sluit Caroline af. 


Wil je meer weten over onze nieuwe business partner en de mogelijkheden bij NOTYD voor jouw webshop? Neem dan een kijkje op hun nieuwe website. 

Bezoek de website

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp