Nieuw lid: World of Wellcare

Categorie
Gepubliceerd op: 5 augustus 2020
Bijgewerkt op: 10 februari 2021
Geschreven door
Thuiswinkel.Org Winkelwagen Dozen Op Laptop 800X400

Sinds de corona-uitbraak zijn er veel nieuwe webshops online gekomen. Om zich positief te kunnen onderscheiden van concurrenten, heeft Richard ter Horst (oprichter en eigenaar van World of Wellcare) zich meteen aangesloten bij Thuiswinkel.org. Hun productlijn past goed bij een nieuwe, hygiënischere wereld.

World of Wellcare is een nieuw bedrijf dat bacteriewerende producten ontwikkelt. Oprichter Richard reist vaak en werd zich steeds bewuster van zijn omgeving tijdens het reizen. Hij merkte veelvuldig een gebrek aan hygiëne en zag dat bacteriën daardoor vrij spel kregen. Dit was voor hem reden om producten te gaan ontwikkelen die het reizen comfortabeler en hygiënischer maken.

Bacteriewerende handgel

“Ons eerste product is een vegan bacteriewerende gel op basis van 70% alcohol. Deze is door toxologen onderzocht en mag nu als een van de eerste producten het "allergy certified"-label voeren”, vertelt Richard. “Onze volgende stap is het uitbreiden van de productlijn met nog meer transparante en bacteriewerende producten.” Het comfort en welzijn van mens en natuur staat centraal bij de ontwikkeling van producten. “We willen het leven comfortabeler en gezonder maken, zonder dat dit ten koste gaat van de wereld om ons heen. Daarom is het werken met natuurlijke ingrediënten en grondstoffen voor ons enorm belangrijk. Waar dit niet mogelijk is, werken we met het beste alternatief’’, geeft Richard aan.

Richard vertelt meteen lid te zijn geworden van Thuiswinkel.org, omdat hij verwachtte dat de markt door de corona-uitbraak overspoeld zou worden met producten van mindere kwaliteit. “Met het Thuiswinkel Waarborg kan ik mij beter onderscheiden.”

Deel dit nieuwsartikel