Golden Ass: “Wij zijn overgestapt naar 100% gerecyclede verpakkingen”

Categorie
Gepubliceerd op: 12 november 2021
Bijgewerkt op: 12 november 2021
Geschreven door
Tim Dielenmans Golden Ass

Golden Ass staat voor elegantie en exclusiviteit: herenboxers met een gouden randje. Waarmee onderscheidt deze jonge online retailer zich van de concurrentie? Hoe zorgen ze voor een unieke klantbeleving? En welke e-commercetrends signaleren ze? We vroegen dit en meer aan Tim Dielemans, directeur van Golden Ass.

Kun je ons iets vertellen over je bedrijf?

Golden Ass is opgericht in december 2019. Wij ontwikkelen herenboxers van hoogwaardige materialen, die ultiem comfort bieden en een luxe uitstraling hebben. Wij zijn nu nog een groeiend merk en zijn bezig met nieuwe manieren om door te kunnen groeien.”

Waar ben je trots op? Waarmee onderscheiden jullie jezelf van de concurrentie?

“We onderscheiden ons voornamelijk door hoogwaardige gebruikte materialen en het opvallende design: herenboxers met een gouden randje. Daarnaast hebben we de focus gelegd op comfort. Zo hebben we gekeken naar de irritatiepunten die mannen ervaren bij een onderbroek. Een voorbeeld hiervan is een kriebelig label. Daarom heeft Golden Ass ervoor gekozen om geen fysieke labels in de onderbroeken te verwerken, maar dit achter in de boxers te printen.”

Op welke manier willen jullie verder groeien?

“Door het toevoegen van meerdere productgroepen, te verduurzamen in zowel het verpakkings- en verzendproces en door het aangaan van nieuwe samenwerkingen met verschillende partijen binnen de e-commercebranche.”

Welke e-commercetrends signaleer je en hoe speelt Golden Ass daarop in?

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen is steeds meer in opkomst. Bedrijven spenderen meer tijd aan verduurzaming. Bij Golden Ass kijken wij bijvoorbeeld steeds vaker naar hoe wij de ecologische footprint kunnen verminderen in het proces. Zo zijn we zojuist overgestapt naar 100% gerecyclede verpakkingen. Onze pakketjes passen door de brievenbus. Hierdoor zijn de pakketjes niet onnodig groot en hoeven we ook geen gebruik te maken van opvulmaterialen.”

Wat is op dit moment jullie grootste online uitdaging? En hoe pakken jullie dit aan?

“Onze grootste online uitdaging is het vergroten van de merkbekendheid. Dit pakken wij aan door samen te werken met grote partijen om zo onze zichtbaarheid te vergroten. Verder zijn we actief aanwezig op social media zodat we een grotere betrokkenheid onder consumenten creëren.”

Vanaf wanneer begint de feestdagendrukte bij jullie? 

“De drukte begint rond Black Friday want dan organiseert Golden Ass een Black Friday-weekend van Black Friday tot en met Cyber Monday. Daarna valt het een beetje stil tot de Sint-inkopen weer beginnen.”

Hoe zorgt Golden Ass voor een unieke klantbeleving?

“Golden Ass heeft een herkenbare verpakking en we versturen gepersonaliseerde e-mails bij bestellingen en bijvoorbeeld verjaardagen. Daarnaast zijn we actief aanwezig op social media en staat persoonlijk contact met onze klanten centraal. Amazing things will happen when you listen to the consumer!”

Waarom zijn jullie lid geworden van Thuiswinkel.org?

“Sinds deze zomer is Golden Ass lid van Thuiswinkel.org. Wij hopen dat dit een stimulans geeft aan de groei en de merkbekendheid van ons bedrijf. Verder draagt Thuiswinkel.org bij aan een grotere betrouwbaarheid voor onze klanten. Ook willen wij graag een steentje bijdragen in de e-commercebranche.”

 

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp