Even voorstellen: Thuiswinkel-lid Wentsy.com

Categorie
Gepubliceerd op: 8 november 2021
Bijgewerkt op: 8 november 2021
Geschreven door
Afbeelding Wentsy Voor Thuiswinkel.Org

Wentsy.com is een online platform voor event- en meetingmanagement. Het biedt de grootste mogelijkheden en directe boekingsmogelijkheden voor events en vergaderingen. We maken kennis met Sikko Kranenborg, account manager bij het bedrijf.

Even voorstellen: Wie ben je, waar werk je en wat is je functie?

“Sikko Kranenborg, account manager bij Wentsy.com, hét directe boekingsplatform voor alles omtrent evenementen.”

Kun je iets meer vertellen over jullie achtergrond en waarom jullie deze webshop zijn gestart?

“Het is vaak een tijdrovende klus om iets leuks te organiseren met vrienden, familie of een zakelijk evenement. Offertes opvragen, afwachten totdat je deze van verschillende partijen ontvangt en weer reageren enzovoorts. Wij dachten: ‘dat kan sneller én makkelijker’. Daaruit is Wentsy.com ontstaan. Alles wat er op het platform wordt aangeboden is direct te boeken. Dus daarmee wordt het zelf organiseren van een leuk, nuttig, mooi of gewoon tof evenement een fluitje van een cent!”

Waar ben je trots op / hoe onderscheiden jullie je van je concurrent?

“Enerzijds biedt Wentsy zichtbaarheid en bereik voor haar servicepartners: iedereen die iets doet in of rondom evenementen, kan zich kosteloos aanmelden op ons platform. Je betaalt namelijk enkel een fee als je geboekt wordt. No cure no pay dus eigenlijk. Anderzijds bespaart Wentsy mensen die iets willen organiseren een hoop tijd en gedoe. Dus we bieden alles wat je kunt bedenken wat betreft evenementen op één plek én het is direct te boeken.”

Welke trends zie je binnen de e-commercemarkt?

“De consument is steeds meer gewend aan, en verwacht daarmee ook, dat er steeds meer online mogelijk is. Vooral het 'gemak' is daarin voor velen een belangrijke factor. Wij denken dat helderheid, duidelijkheid en snelheid steeds belangrijker is om online succesvol te zijn. Dat wij hieraan voldoen is recent natuurlijk bekrachtigd met de certificering bij Thuiswinkel.org, waar we erg blij mee zijn!”

Welke toekomstplannen hebben jullie nog?

“Allereerst veel meer ondernemers in de Nederlandse evenementenbranche de kans bieden om met de diensten die zij aanbieden meer mensen te bereiken via ons platform. Daarnaast voor de 'organiserende Nederlander' het leven een stuk makkelijker maken door het een minder gedoe te laten zijn om iets gaafs te organiseren via Wentsy.com. Onze hoop en verwachting is om de ambities van Wentsy verder uit te breiden naar het buitenland zodra we in Nederland goed op de kaart staan.”

Waarom ben je lid geworden van Thuiswinkel Waarborg?

“Wij vinden het belangrijk om onze klanten de zekerheid te geven die ze zoeken in een webwinkel voordat ze overgaan tot een aankoop of boeking. Thuiswinkel.org is in onze optiek dé organisatie die voor mensen bevestigd dat het bedrijf achter de webshop op een correcte en juiste manier handelt, een betrouwbare partij is. Oftewel, zorgeloos boeken!”

Deel dit nieuwsartikel