Even voorstellen: Thuiswinkel Zakelijk-lid Sokkel.nl

Categorie
Gepubliceerd op: 10 mei 2022
Bijgewerkt op: 10 mei 2022
Geschreven door
Sokkel.Nl Interview

Diego en Brenda Kooy startten in 2003 met de galerie Spirits in Stone. Steeds meer klanten vroegen om een passende sokkel bij hun beeld. Diego en Brenda zochten voor hun klanten kwalitatief goede sokkels in diverse houtsoorten, steensoorten, glas en kunststof en kwamen tot de ontdekking dat er nog niet één centrale plek in Nederland was waar diverse sokkels gekocht konden worden. In 2004 startten zij daarom de website www.sokkel.nl. We spreken met Brenda Kooy, mede-eigenaar.

Wat is jullie achtergrond en waarom zijn jullie deze webshop gestart? 

"Wij verkopen sokkels en vitrinekappen en dat is een nichemarkt. Mijn man, oprichter van Solits, had jaren geleden al direct door dat online verkoop de toekomst was. Onze productie is niet voor een regionale markt, dus onze klanten komen van ver en daarvoor is internet ideaal."

Hoe onderscheiden jullie je van je concurrent?

"Wij bieden nicheproducten aan en dat doen we al jaren. We hebben dus heel veel ervaring met deze producten. Omdat we een webshop én een eigen werkplaats hebben, kunnen we veel verschillende soorten sokkels bieden. De webshop is de ingang, maar zodra de klant contact opneemt, is er direct persoonlijk contact. De webshop is inmiddels internationaal, dus we verkopen onze producten in heel Europa."

Welke trends zie je binnen de e-commercemarkt?

"Er is een steeds grotere wens naar custom made. Daar helpen we graag in."  

Welk toekomstplannen hebben jullie nog?

"We willen onze custom made-modellen uitbreiden en online meer video's van klanten laten zien. Zo verlagen we de drempel, krijgen we meer vertrouwen en worden we beter online vindbaar." 

Waarom ben je lid geworden van Thuiswinkel Zakelijk?

"Om vertrouwen te geven aan klanten; zij moeten anders toch maar gissen of ze met een gerust hart kunnen bestellen."

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp