Even voorstellen: Thuiswinkel Zakelijk-lid Picknickbox.nl

Gepubliceerd op: 12 oktober 2022
Bijgewerkt op: 27 oktober 2022
Geschreven door
Picknickbox.Nl 800 X 400

Picknickbox.nl, een nieuw zakelijk lid van Thuiswinkel.org. In dit artikel stellen wij jullie graag voor aan de webshop die in diverse formaten jouw lunch-, diner- of snackbox kan leveren.

Even voorstellen: Wie ben je, waar werk je en wat is je functie?

Wij zijn Sjors en Thijs, echte ondernemers met ieder zijn eigen passie en expertise. Zo is Thijs de broodjes koning van Utrecht (de Keuken van Thijs) en legt Sjors de focus op de vormgeving.

Kun je iets meer vertellen over jullie achtergrond en waarom jullie deze webshop zijn gestart?

In een heel ver verleden, voor de flitsbezorgers, bezorgden wij kant-en-klare picknicks in Utrecht. Zo kon je op een zonnige dag in het park genieten van een compleet verzorgde maaltijd. Wij hadden hiervoor onze eigen meeneem verpakking ontworpen om extra op te vallen. Deze doos bleek zo'n succes dat al snel andere bedrijven hem ook wilde kopen.

Waar ben je trots op / hoe onderscheiden jullie je van je concurrent?

Wij houden van lokaal. We produceren alles in Nederland en houden ook nog, zover dat kan met wegwerp verpakkingen, rekening met de milieu impact.

Welke trends zie je binnen de e-commercemarkt?

De trend die we in de horeca disposables zien, is dat men wel wil betalen voor gepersonaliseerde producten, maar dat ze geen maand meer willen wachten.

Welk toekomstplannen hebben jullie nog?

Uiteindelijk willen wij voor elk seizoen van het jaar mooie verpakkingsmaterialen maken. Wat dacht je van een 'Koek en zopie' box?

Waarom zijn jullie lid geworden van Thuiswinkel Waarborg?

Zakelijke klanten bestellen in grote getallen bij ons. Wij willen onze klanten zekerheid geven dat hun bestelling en klachten serieus worden genomen.

BEKIJK HIER DE MOGELIJKHEDEN BIJ PICKNICKBOX.NL >

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp