Even voorstellen: Thuiswinkel.org-lid Mario Team BV

Categorie
Gepubliceerd op: 18 augustus 2022
Bijgewerkt op: 18 augustus 2022
Geschreven door
Nintendo 800 X 400

Mario Team BV is sinds 2018 lid van Thuiswinkel.org. In dit interview gaat Wibert Huberts, oprichter van Mario Team BV, dieper in op de voordelen van het lidmaatschap en het ontstaan van het bedrijf. 

Even voorstellen: Wie ben je, waar werk je en wat is je functie?

Ik ben Wibert Huberts, oprichter van Mario Team bv. Via negen websites kopen én verkopen we fantastische Tweedehands Nintendo games. Elk Nintendo systeem heeft zijn eigen website bij ons. Tweedehands is fantastisch: - Goedkoper dan nieuw - Meer keuze aan producten - Tweedehands is de toekomst.

Kun je iets meer vertellen over jullie achtergrond en waarom jullie deze webshop zijn gestart?

20 jaar geleden had ik een probleem. Ik wilde tweedehands Nintendo 64 games kopen, maar ik kon die nergens los vinden. Op Marktplaats bood iedereen een hele set aan: een spelcomputer met games en controllers. Ik had toch maar een hele set gekocht en ben toen lekker gaan testen wat ik leuk vond. Games die ik niet leuk vond en de spelcomputer (die had ik immers dubbel) heb ik los doorverkocht zo hield ik geld en leuke games over! Toch wel veel werk om alles los op marktplaats te verkopen, maar gelukkig leerde ik programmeren tijdens mijn studie werktuigbouwkunde...

Waar ben je trots op / hoe onderscheiden jullie je van je concurrent?

Onze hele website is door mijzelf ontwikkeld. Elke regel en elke ; is zelf geprogrammeerd! Wekelijks ben ik aan het verbeteren om de website nog gebruiksvriendelijker te maken. We hebben voor (bijna) elke Nintendo spelcomputer een eigen website. Deze staan vol met informatie over de games. De informatie wordt ingezonden door onze bezoekers. Mocht de webwinkel ooit eens weg vallen, dan laten we een mooi stukje Nintendo geschiedenis achter op het internet. Met 100.000 verzamelde beoordelingen, plaatjes, tips en trucs! Shout-Out voor mijn team: Gemiddelde beoordelingen steevast hoger dan een 9,5. Ze zijn fans van Nintendo en doen het geweldig!

Welke trends zie je binnen de e-commercemarkt?

Internet is transparant maar wordt ook gewantrouwd. De juiste prijs en vertrouwen bij de klant is het aller belangrijkste. Online klanten zijn steeds meer verwend. Personalisatie en gemak zijn de norm!

Welk toekomstplannen hebben jullie nog?

Wat wij nu doen met games zou voor nog veel meer producten kunnen, van stripboeken tot aan gereedschap. De expertise die we nu opbouwen in tweedehands producten en de steeds verbeterende website zouden we kunnen openstellen. Een soort van franchise in de toekomst opzetten lijkt me een erg leuke volgende stap.

Waarom ben je lid geworden van Thuiswinkel Waarborg?

In eerste instantie voor het vertrouwen van onze kopende klanten. Maar... Wat ik heel erg gemerkt heb is dat het inkopen een boost heeft gekregen door het Thuiswinkel Waarborg. Spelcomputers werden veel makkelijker afgegeven en er is veel minder achterdocht.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp