Douglas, winnaar van de Parfumerie Shopping Award

Categorie
Gepubliceerd op: 4 april 2023
Bijgewerkt op: 4 april 2023
Geschreven door
Douglas 800X400

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor e-commerce. In de subcategorie parfumerie, wat viel onder de categorie Persoonlijke Verzorging Powered by Riverty, wist Parfumerie Douglas de Award te bemachtigen. In dit interview vragen wij aan Douglas hoe zij de Award wisten te winnen. 

Wie zijn jullie en wat doen jullie? 

Douglas is al jaren een toonaangevend premium beautyplatform uit Europa. Bij Douglas proberen we om onze klanten te inspireren om hun schoonheid te ontdekken, dat is wat we graag doen. Ons uitgebreide assortiment online en in ongeveer 1.800 winkels in Europa is daarbij onmisbaar. Douglas bestaat inmiddels 111 jaar, maar ook vandaag de dag dragen we met passie onze boodschap uit: #letsdobeautiful. 

Waarom hebben jullie meegedaan met de Shopping Awards?

Feedback van onze klanten vinden we erg waardevol. Deelname aan de Shopping Awards was dan ook een mooie kans om hun aan het woord te laten. Wat doen we al goed en wat kan er nog beter? Ook vinden we dat Douglas als gevestigde naam in de e-commerce altijd een poging zou moeten doen om te winnen. Een beetje gezonde competitie met andere webwinkels gaan we nooit uit de weg!

Wat maakt jullie webwinkel zo bijzonder / Waarom denk je dat je hebt gewonnen?

De kern van onze strategie is simpel: het versterken van onze succesvolle omnichannel-positionering. Daar steken we al veel tijd in. Ook het continu verbeteren van de klantervaring staat centraal. Met meer dan 100.000 artikelen online hebben we echt voor ieder wat wils. Van premium beautyproducten tot drogisterij-artikelen, maar bijvoorbeeld ook de nieuwste beautytrends die populair zijn op social media.

Ons brede aanbod in combinatie met een gebruikersvriendelijke webshop, een snelle levering en een goede service, maakt dat we veel trouwe klanten hebben. En die houden we graag tevreden.

Wat heeft het winnen van de award jullie gebracht?

Winst in de categorie ‘Parfumerie’ is allereerst een mooie blijk van waardering van onze klanten voor ons bedrijf. Ten tweede zien we het als een compliment naar het hele team. We willen iedereen bedanken voor het stemmen en zien het winnen van de award als een bevestiging dat we op de goede weg zijn.

Welke plannen hebben jullie nog voor de toekomst?

We blijven natuurlijk doorgaan met het verbeteren van de online winkelervaring op Douglas.nl. Ook bieden we in de toekomst graag nieuwe (exclusieve) merken aan, zodat klanten met nog meer beautybehoeften bij ons terecht kunnen. Daarnaast timmeren we ook in België hard aan de weg met Douglas.be en openen we daar binnenkort onze eerste fysieke winkel. Wij zitten niet graag stil en zien dan ook nog genoeg ruimte voor verbetering.


Wil je meer weten over Douglas?

BEZOEK DAN HUN WEBSITE >

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp