Blink jij uit op het gebied van duurzaamheid?

Categorie
Gepubliceerd op: 14 januari 2020
Bijgewerkt op: 27 januari 2021
Shopping Awards Vrouw Met Prijs Prijsuitreiking 800X400

Voor het eerst dit jaar wordt tijdens de Shopping Awards een vakprijs voor duurzaamheid uitgereikt. De webwinkel met het mooiste initiatief voor groene of sociale impact mag deze prijs in ontvangst nemen. “Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema binnen e-commerce en we hebben op dit gebied het afgelopen jaar fantastische initiatieven van bedrijven gezien”, vertelt Margreeth Pape, programmamanager duurzaamheid bij Thuiswinkel.org. “Heel mooi dus om deze inzet te kunnen onderstrepen en vieren met een award.”

De ‘Duurzaamheid Award Powered by Pay’ is een beloning voor de mooiste verbeterslag die een bedrijf het afgelopen jaar op het gebied van duurzaamheid heeft gemaakt. Een ervaren jury, onder leiding van Ed Nijpels (onder andere oud-voorzitter van Thuiswinkel.org en huidig voorzitter van het Klimaatberaad) buigt zich over de deelnemers. Je kunt je aanmelden op basis van een case-inzending.

Inschrijving voor de Shopping Award Duurzaamheid is gratis. “Bij Thuiswinkel.org staat duurzaamheid hoog op de agenda en daarom willen we het laagdrempelig maken voor alle webwinkels om mee te dingen naar de onderscheiding,” aldus Margreeth. Alle genomineerden krijgen een online artikel op het platform voor duurzame business en daarbovenop krijgt de winnaar van de award t een mooi interview in Duurzaam Bedrijfsleven Magazine.

Waarom deelnemen aan de Shopping Awards?

  • Je ontvangt een exclusief mediapakket om te laten zien dat je meedoet aan Nederlands meest prestigieuze digital commerce awards.
  • Waardering en een inhoudelijke verslag van een gerenommeerde vakjury.
  • Trek nieuw talent aan door te laten zien dat jouw organisatie een Shopping Award Vakprijs verdient.
  • Krijg aandacht van consumenten en vakgenoten en laat zien dat jij uitblinkt op het gebied van duurzaamheid.

Schrijf je in voor de Shopping Award Duurzaamheid

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp