Schrijf je in voor de Shopping Awards 2024

Shopping Awards 800 X 400

De inschrijvingen voor de 23e editie van de Shopping Awards zijn geopend. Op 28 maart 2024 worden de publieks- en vakprijzen uitgereikt tijdens het gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Schrijf je gratis* in en mis de kans op een Shopping Award niet. 

Categorie
Gepubliceerd op: 13 december 2023
Bijgewerkt op: 13 december 2023

Publieksprijzen

De publieksprijzen worden uitgereikt in 12 hoofdcategorieën die bestaan uit verschillende subcategorieën. De winnaars worden voor 50% bepaald door stemmen van consumenten en voor 50% bepaald door beoordelingen van experts uit de Shopping Awards community. Na afloop ontvangen alle deelnemers een benchmarkrapport met o.a. NPS-scores en reacties van experts en consumenten.

MELD JE AAN VOOR DE PUBLIEKSPRIJZEN


Experts

Zo’n 1.000 experts, collega’s uit branche met aantoonbare e-commerce ervaring, beoordelen ook dit jaar weer deelnemende webwinkels. Je beoordeelt webwinkels uiteraard buiten de categorie waarin jezelf actief bent. Meld je aan en wie weet beoordeel jij tussen 1 en 29 februari 2024 één of meerdere deelnemende webwinkels.

MELD JE AAN ALS SHOPPING AWARD EXPERT


Vakprijzen

De vakprijzen worden uitgereikt in 5 categorieën, namelijk:

Je kan je voor maximaal 1 van de 5 vakprijzen aanmelden. Naast deelname aan één van de Vakprijzen kan je je ook inschrijven voor de Ecommerce50. Dit is dé award voor het snelst groeiende e-commercebedrijf van Nederland.

MELD JE AAN VOOR DE VAKPRIJZEN


Mollie E-commerce Manager van het jaar

De Mollie E-commerce Manager van het Jaar Award erkent de e-commerce manager die in 2023 groei heeft gerealiseerd, een unieke leiderschapsstijl hanteert en met creatieve/nieuwe ideeën commerciële doelen heeft behaald. Ben jij of ken jij de beste e-commerce manager van Nederland? Meld jezelf of deze persoon nu aan!

MELD JE AAN 


* Deelname voor alle publieksprijzen en vakprijzen is gratis. No cure, no pay. Als winnaar van een publieksprijs verplicht je je dan tot minimale afname van het online mediawinnaarspakket ter waarde van 1950 euro.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp