Schrijf je in voor de Shopping Awards 2024

Categorie
Gepubliceerd op: 13 december 2023
Bijgewerkt op: 13 december 2023
Shopping Awards 800 X 400

De inschrijvingen voor de 23e editie van de Shopping Awards zijn geopend. Op 28 maart 2024 worden de publieks- en vakprijzen uitgereikt tijdens het gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Schrijf je gratis* in en mis de kans op een Shopping Award niet. 


Publieksprijzen

De publieksprijzen worden uitgereikt in 12 hoofdcategorieën die bestaan uit verschillende subcategorieën. De winnaars worden voor 50% bepaald door stemmen van consumenten en voor 50% bepaald door beoordelingen van experts uit de Shopping Awards community. Na afloop ontvangen alle deelnemers een benchmarkrapport met o.a. NPS-scores en reacties van experts en consumenten.

MELD JE AAN VOOR DE PUBLIEKSPRIJZEN


Experts

Zo’n 1.000 experts, collega’s uit branche met aantoonbare e-commerce ervaring, beoordelen ook dit jaar weer deelnemende webwinkels. Je beoordeelt webwinkels uiteraard buiten de categorie waarin jezelf actief bent. Meld je aan en wie weet beoordeel jij tussen 1 en 29 februari 2024 één of meerdere deelnemende webwinkels.

MELD JE AAN ALS SHOPPING AWARD EXPERT


Vakprijzen

De vakprijzen worden uitgereikt in 5 categorieën, namelijk:

Je kan je voor maximaal 1 van de 5 vakprijzen aanmelden. Naast deelname aan één van de Vakprijzen kan je je ook inschrijven voor de Ecommerce50. Dit is dé award voor het snelst groeiende e-commercebedrijf van Nederland.

MELD JE AAN VOOR DE VAKPRIJZEN


Mollie E-commerce Manager van het jaar

De Mollie E-commerce Manager van het Jaar Award erkent de e-commerce manager die in 2023 groei heeft gerealiseerd, een unieke leiderschapsstijl hanteert en met creatieve/nieuwe ideeën commerciële doelen heeft behaald. Ben jij of ken jij de beste e-commerce manager van Nederland? Meld jezelf of deze persoon nu aan!

MELD JE AAN 


* Deelname voor alle publieksprijzen en vakprijzen is gratis. No cure, no pay. Als winnaar van een publieksprijs verplicht je je dan tot minimale afname van het online mediawinnaarspakket ter waarde van 1950 euro.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Q&A SEA

  Gepubliceerd op 23 april 2024
  Video

  Tijdens deze Q&A gaven expert Yannick van der Ven en Sander van der Aa van Happy Horizon een korte introductie over het onderwerp en daarna hebben zij verschillende vragen beantwoord over SEA binnen e-commerce.

  SEA 800 X 400 (1)
 • Klantcontact na de aankoop, essentieel maar waarom?

  Gepubliceerd op 23 april 2024
  Kennisartikel

  Hoe bestrijd je als webshop onpersoonlijke reclame, en waarom moet je juist na de aankoop het contact met de klant zo goed mogelijk inrichten?

  Klantcontact
 • Thuiswinkel Markt Monitor Dashboard

  Gepubliceerd op 18 april 2024
  Kennisartikel

  Vergelijk jouw eigen prestaties met de branche via het online dashboard, exclusief voor leden en businesspartners.

  Online Marketing Data Statistieken Op Beeldscherm En Mobiele Telefoon 800X400
 • Embedded Lending als kans voor jouw bedrijf

  Gepubliceerd op 17 april 2024

  Embedded Finance gaat een stap verder dan traditionele bancaire diensten: financiële functies worden hierbij geïntegreerd in platforms en andere SaaS-oplossingen. Rabobank biedt een breed assortiment hiervan aan.

  Ondernemerschap
  Business Partner