Wie wordt de Mollie E-commerce Manager van het Jaar 2024?

Categorie
Gepubliceerd op: 22 december 2023
Bijgewerkt op: 22 december 2023
Geschreven door
Shopping Awards 800 X 400

De zoektocht naar de Mollie E-commerce Manager van het Jaar 2024 is geopend. Ook komend jaar wordt de e-commerce manager die de meeste impact heeft gemaakt bekroond, tijdens het Shopping Awards Gala op 28 maart 2024 in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Al meer dan 23 jaar worden er Shopping Awards uitgereikt aan de beste webwinkels van Nederland. Grote en kleine webwinkels hebben al zo’n felbegeerde award in de wacht mogen slepen. Om ook de menselijke kant van succes in e-commerce uit te lichten, is er sinds 2023 ook een award voor de beste e-commerce manager. De award gaat naar de e-commerce manager die de vakjury het meest weet te imponeren, met een unieke leiderschapsstijl, of door met buitengewone creatieve of vernieuwende ideeën de commerciële doelen heeft weten te behalen.

Persoon achter de schermen

Het is de tweede keer dat er een award wordt uitgereikt aan een persoon, tijdens het awardgala voor de e-commerce sector. Afgelopen editie ging de prijs naar Angela Haneveer, e-commerce manager bij Xenos.

‘In de dynamische wereld van e-commerce zijn innovatie en toewijding van enorm belang', aldus Haneveer. 'Wij als E-commerce managers kunnen elkaar hierin nog meer versterken en blijvend inspireren. Als eerste Mollie E-commerce Manager van het Jaar heb ik de eer gehad om een nieuwe traditie te starten. Een traditie waarin we succesverhalen met elkaar delen en die credits geeft aan de persoon achter de schermen bij het merk of de webshop. Dus, als jij een e-commerce manager kent die het verdient om in de spotlight te staan voor zijn of haar visie en harde werk, aarzel niet en meld die topper aan voor de Mollie E-commerce Manager van het Jaar award 2024!”

Wie kan er meedoen?

 • Iedere (freelance) e-commerce manager die werkzaam is bij een retailer, merk, groothandel of vergelijkbaar bedrijf
 • De werkzaamheden moeten gericht zijn op de Nederlandse markt
 • De persoon moet werkzaam zijn bij het bedrijf waar de werkzaamheden zijn verricht
 • CEO’s en/of eigenaren van webwinkels die zelf eindverantwoordelijk zijn voor een webwinkel zijn uitgesloten.

Ben of ken jij degene die deze titel verdient?

SCHRIJF JE DAN IN >

*Nomineren en inschrijven is mogelijk tot en met 26 januari.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Thuiswinkel Markt Monitor Dashboard

  Gepubliceerd op 18 april 2024
  Kennisartikel

  Vergelijk jouw eigen prestaties met de branche via het online dashboard, exclusief voor leden en businesspartners.

  Online Marketing Data Statistieken Op Beeldscherm En Mobiele Telefoon 800X400
 • Embedded Lending als kans voor jouw bedrijf

  Gepubliceerd op 17 april 2024

  Embedded Finance gaat een stap verder dan traditionele bancaire diensten: financiële functies worden hierbij geïntegreerd in platforms en andere SaaS-oplossingen. Rabobank biedt een breed assortiment hiervan aan.

  Ondernemerschap
  Business Partner
 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2
 • Data: Het nieuwe goud?

  Gepubliceerd op 28 maart 2024
  Kennisartikel

  Veel e-commerceorganisaties zetten data al succesvol in om hun prestaties verder te optimaliseren. Binnen het mkb zijn er echter veel bedrijven die de eerste stappen met data nog moeten zetten. Deze bedrijven hebben mensen nodig die begrijpen wat een e-commercebedrijf nodig heeft op het gebied van data en wat data voor een e-commercebedrijf kan betekenen.

  Data Binaire Code Digitaal 800X400