6 december 2018

ShoppingTomorrow lanceert nieuwe website

Laptop met de nieuwe ShoppingTomorrow site op het scherm

Het is zover: de nieuwe website van ShoppingTomorrow is live! De afgelopen maanden is er hard gewerkt om alle input en ideeën te vertalen naar een functionele en frisse website die past bij het onderzoeksprogramma. De verbouwing was hard nodig. Niet alleen het design, maar ook de functionaliteiten zijn op de schop gegaan. Zo is alle informatie nu beter vindbaar en werkt de website optimaal op alle devices.

“Via de themapagina’s zie je nu in een oogopslag wat er speelt in de digitale wereld. Je kunt makkelijker filteren op interesse, zien waar de expertgroepen mee bezig zijn en de bluepapers, presentaties en onderzoeken downloaden”, vertelt Simone de Bot, projectmanager bij ShoppingTomorrow. “Onze oude website was via tablet en mobiel niet goed zichtbaar. Onze nieuwe website voldoet duidelijk aan de behoefte van onze bezoekers en de experts.”

De basis van de nieuwe website is hiermee gelegd en wordt de komende periode door het team van ShoppingTomorrow doorontwikkeld. Daarnaast lopen nu de voorbereidingen voor de ontwikkeling van de inlogomgeving, die voornamelijk voorzitters en hosts gaat ondersteunen en verlichten bij het succesvol runnen van een expertgroep. Bij dit onderdeel zijn een aantal voorzitters en hosts betrokken die meedenken en input geven voor de nieuwe functionaliteiten van de inlogomgeving.

Na de Webwinkel Vakdagen op 23 en 24 januari 2019 zijn ook de nieuwe bluepapers met alle onderzoeksresultaten van de expertgroepen weer (gratis) te downloaden op de website van ShoppingTomorrow!

Ben jij benieuwd naar de nieuwe website?

Neem een kijkje op www.shoppingtomorrow.nl. We horen graag je mening! Deel deze met ons via

Bekijk de nieuwe website