E-learning: Forecasting in e-Logistiek

Gepubliceerd op: 1 november 2022
Bijgewerkt op: 1 november 2022
Forecasting In E Logistiek (800 X 400 Mm) (800 X 400 Px)
e-Academy

Hoe fijn zou het zijn als je als bedrijf zelfs maar een glimp kon krijgen van de (nabije) toekomst? Als je kon zien in hoeverre het consumenten- en/of koopgedrag verandert, hoeveel voorraad je nodig hebt tijdens piekperioden, welke ontwikkelingen binnenkort gaan spelen en welke trends er dan zijn. Dergelijk inzicht zou het leven een stuk makkelijker maken, maar helaas hebben we geen glazen bol.

Toch kunnen we op basis van resultaten uit het heden en verleden en verzamelde (klant)data wel degelijk een inschatting maken van wat er komen gaat. Dit noemen we forecasting en in deze e-learning gaan we hier verder op in binnen het vakgebied van e-logistiek, oftewel de logistiek achter aankopen via internet.

Please to watch this video.

Volg de e-learning​ of bekijk hier al onze e-learnings.​

Onderwerpen

Deel deze video

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Elektrische bus besturen met B-rijbewijs mag een jaar langer

  Gepubliceerd op 21 juni 2024

  Elektrische bus besturen met B-rijbewijs mag een jaar langer.

  Afbeeldingen (3)
 • Vijf redenen waarom een duurzaamheidsstrategie onmisbaar is

  Gepubliceerd op 13 mei 2024
  Kennisartikel

  Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen e-commerce. Ondanks de brede toepasbaarheid van het onderwerp duurzaamheid is het vaak lastig om er grip op te krijgen én te houden. Waar begin je, wat zijn thema's die kansrijk zijn voor jouw organisatie, waar sta je nu, en hoe doe je het goed? Een duurzaamheidsstrategie helpt je organisatie om hier inzicht in te krijgen en een route voor de toekomst uit te stippelen.

  Duurzaamheid 800 X 400 (1)
 • E-learning: Duurzaamheidsstrategie

  Gepubliceerd op 9 april 2024
  Video

  Deze e-learning voorziet je van praktische inzichten en concrete stappen om een effectieve duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen en te implementeren die uniek is voor jouw webshop.

  Duurzaamheidsstrategie 800 X 400
  e-Academy
 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2