E-learning: E-commerce naar Duitsland

Gepubliceerd op: 7 november 2023
Bijgewerkt op: 7 november 2023
Cross Border Duitsland 800X400
e-Academy

Duitsland biedt volop kansen voor jouw merk of webshop om je online verkopen en omzet flink te laten groeien. In deze e-learning leer je waarom de Duitse markt zo kansrijk is. Daarnaast laten de experts je kennismaken met de Duitse e-commercemarkt, online shoppers en e-commercewet- en regelgeving, en krijg je handige tips om je online verkopen in Duitsland succesvol in te richten.

Met ruim 83 miljoen inwoners is Duitsland de grootste afzetmarkt van Europa. Het is bijna vijf keer zo groot als de Nederlandse markt en de totale e-commerce-omzet is er drie keer zo hoog. Daarom biedt Duitsland enorm veel groeikansen voor je merk of webshop. Een bijkomend voordeel is dat Duitsland geografisch gezien ten opzichte van Nederland gunstig gelegen is. Dat maakt het laagdrempelig om je producten vanuit Nederland naar de Duitse online shoppers te verzenden.

Er zijn echter nog veel meer redenen waarom Duitsland zo kansrijk is. Wat zijn die kansen? En wat moet je weten over de Duitse online-shoppingmarkt om die kansen te verzilveren? Dat leer je in deze korte en praktische e-learning. Daarnaast krijg je concrete tips en stappen aangereikt om met een goed doordachte strategie de Duitse markt succesvol te betreden.

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

Volg de e-learning​ of bekijk hier al onze e-learnings.​

Onderwerpen

Deel deze video

Recente artikelen over dit onderwerp

 • E-learning: Duurzaamheidsstrategie

  Gepubliceerd op 9 april 2024
  Video

  Deze e-learning voorziet je van praktische inzichten en concrete stappen om een effectieve duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen en te implementeren die uniek is voor jouw webshop.

  Duurzaamheidsstrategie 800 X 400
  e-Academy
 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2
 • Data: Het nieuwe goud?

  Gepubliceerd op 28 maart 2024
  Kennisartikel

  Veel e-commerceorganisaties zetten data al succesvol in om hun prestaties verder te optimaliseren. Binnen het mkb zijn er echter veel bedrijven die de eerste stappen met data nog moeten zetten. Deze bedrijven hebben mensen nodig die begrijpen wat een e-commercebedrijf nodig heeft op het gebied van data en wat data voor een e-commercebedrijf kan betekenen.

  Data Binaire Code Digitaal 800X400
 • E-learning: Deepdive: Praktische datatoepassingen binnen e-commerce

  Gepubliceerd op 8 februari 2024
  Video

  Deze deepdive heeft als voornaamste doel om jou handvatten te geven zodat je snel aan de slag kunt met data en zo je bedrijfsvoering verder kunt optimaliseren.

  Data Man Bekijkt Data Op Beeldscherm 800X400
  e-Academy