Webinar: De rol van platformen in de digitalisering van retail

Gepubliceerd op: 28 mei 2020
Bijgewerkt op: 19 augustus 2021
Geschreven door
Business Partners Handen Op Laptop 800X400

Digitalisering waaronder de ontwikkeling van platformen hebben impact op zowel retailers als consumenten. Sommigen denken dat deze platformen een einde kunnen inluiden voor veel retailers en merken. Anderen zien juist enorme kansen door de reikwijdte en innovatiekracht van de platformen. Wat zeker is, is dat de ontwikkeling van deze platformen vraagt om een andere positionering van retailers en merken. In een gratis webinar op donderdag 4 juni gaan we hier dieper op in.

Welkom in society 3.0! Een symbiose tussen mens en technologie waarin het een feit is dat niets meer heilig is. Om de transitie naar een platformgedreven samenleving te doorgronden, is het vooral van belang om naar alle facetten die hier invloed op hebben te kijken. Hier zijn diverse experts vanuit de digitale industrie bij nodig op het gebied van ict, ethiek, data, security, verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid, en privacy.

Antwoorden op veel gestelde vragen

In deze webinar van Detailhandel Nederland en Thuiswinkel.org gaan we vanuit diverse invalshoeken in gesprek over de ontwikkelingen en de impact van platformen. Wat betekent dit voor de retailer? Blijf je trouw aan traditionele waarheden of is het tijd om jezelf opnieuw uit te vinden? Wat betekent dit op het gebied van gewenste wetgeving, op het gebied van consumentengedrag, op het gebied van innovatie/digitalisatie en voor je merk? Allemaal vragen waarover we in gesprek gaan tijdens deze webinar.

Begeleid door Krijn Schuurman gaan de volgende ‘tafelgasten’ op donderdag 4 juni van 13.00 uur tot 14.00 uur met elkaar het gesprek aan:

  • Thierry Aartsen – lid tweede kamer voor de VVD
  • Just Hasselaar – Beleidsadviseur platformeconomie bij Thuiswinkel.org
  • Kitty Koelemeijer - Professor Marketing & Retail op Nyenrode Business Universiteit
  • Jasper Verbunt – CEO Red Kiwi en bestuurder bij Dutch Digital Agencies
  • Marjolein Verkerk – Manager Public Affairs bol.com   

Meld je gratis aan

Zorg dat je erbij bent; je kunt je vragen live stellen aan de moderator en de tafelgasten. Meld je nu aan via deze link en laat je inspireren!

Onderwerpen

Deel dit kennisartikel

Recente artikelen over dit onderwerp