Webshops Panorama
Thuiswinkel Zakelijk Verticaal RGB

Thuiswinkel Zakelijk

Thuiswinkel.org biedt consumenten al ruim twintig jaar een betrouwbaar keurmerk, maar zakelijke klanten willen natuurlijk ook zekerheid voor hun online aankopen. Daarom is er nu ook een online keurmerk voor de b2b-markt verkrijgbaar: Thuiswinkel Zakelijk.

Thuiswinkel Zakelijk is hét online keurmerk voor groothandels, fabrikanten, leveranciers en webwinkels die (ook) zakelijk verkopen op afstand. Hiermee geef je vertrouwen aan je klanten. Het gemiddelde orderbedrag van zakelijke bestellingen ligt vaak een stuk hoger dan een consumentenaankoop. Des te meer reden voor klanten om zeker te weten dat ze met een betrouwbare partij zaken doen.

[Unique Selling Points]

B2B keurmerk staat voor veiligheid en betrouwbaarheid bij zakelijke klanten
Profiteer van onze bekendheid
Voldoe aan de meeste actuele wet- en regelgeving
Gratis juridisch advies
Je webshop wordt gescand op beveiligingslekken
Gratis klachtenbemiddeling

Certificering

Niet iedereen kan lid worden van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel Zakelijk staat voor veilig en betrouwbaar online shoppen, dus onze leden moeten zich wel aan wet- en regelgeving houden. Daarom doorlopen onze leden een certificeringstraject en worden ze elk jaar gehercertificeerd. Het certificeringstraject bestaat uit drie onderdelen: een juridische toets, financiële monitoring en een veiligheidsscan.

Thuiswinkel Zakelijk is meer dan een keurmerk

Wij willen de hele online sector vooruit helpen en dat kan niet met alleen een keurmerk.

En we doen nog veel meer. Wil je precies weten wat? Bekijk dan het uitgebreide overzicht.

Sluit je aan bij de beste webwinkels van Nederland

Veel b2b-webshops hebben nog geen keurmerk, ze claimen al hun klanten al te kennen. Een gemiste kans! Met Thuiswinkel Zakelijk maak je de drempel lager voor nieuwe zakelijke klanten. Zij zijn net als consumenten op zoek naar veiligheid en betrouwbaarheid wanneer ze een b2b-aankoop doen. Met ons zakelijke keurmerk kun je je positief onderscheiden van de concurrentie. Hoor jij bij de beste webwinkels van Nederland en ben je klaar voor meer klanten en online omzet?

Meld je dan snel aan

Wil jij
persoonlijke ondersteuning?

Wil je meer weten over deze diensten? Neem dan contact met ons op. 

Nancy Joseph 2 250 x 250
Nancy Joseph
Ingrid van Voorst 250x250
Ingrid van Voorst