Webshops Panorama
Thuiswinkel Zakelijk Verticaal RGB

Thuiswinkel Zakelijk

Thuiswinkel.org biedt consumenten al ruim twintig jaar een betrouwbaar keurmerk, maar zakelijke klanten willen natuurlijk ook zekerheid voor hun online aankopen. Daarom is er nu ook een online keurmerk voor de b2b-markt verkrijgbaar: Thuiswinkel Zakelijk.

Thuiswinkel Zakelijk is hét online keurmerk voor groothandels, fabrikanten, leveranciers en webwinkels die (ook) zakelijk verkopen op afstand. Hiermee geef je vertrouwen aan je klanten. Het gemiddelde orderbedrag van zakelijke bestellingen ligt vaak een stuk hoger dan een consumentenaankoop. Des te meer reden voor klanten om zeker te weten dat ze met een betrouwbare partij zaken doen.

[Unique Selling Points]

Door het keurmerk weten klanten dat je webwinkel betrouwbaar is
Thuiswinkel.org is een bekende naam in de e-commercewereld
Voldoe aan de meeste actuele wet- en regelgeving

Certificering

Niet iedereen kan lid worden van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel Zakelijk staat voor veilig en betrouwbaar online shoppen, dus onze leden moeten zich wel aan wet- en regelgeving houden. Daarom doorlopen onze leden een certificeringstraject en worden ze elk jaar gehercertificeerd. Het certificeringstraject bestaat uit drie onderdelen: een juridische toets, financiële monitoring en een veiligheidsscan.

Meer dan een keurmerk

Thuiswinkel Zakelijk is onderdeel van het lidmaatschap van Thuiswinkel.org. Dat betekent dat je van alle voordelen geniet. Denk hierbij aan:

Wil jij
persoonlijke ondersteuning?

Wil je meer weten over deze diensten? Neem dan contact met ons op. 

Nancy Joseph 2 250 x 250
Nancy Joseph
Ingrid van Voorst 250x250
Ingrid van Voorst