Webshops Panorama
Thuiswinkel Waarborg Verticaal RGB

Thuiswinkel Waarborg

Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels die aan consumenten verkopen. Het keurmerk zorgt voor meer vertrouwen van consumenten en dus voor meer conversie. Maar we doen meer dan dat.

Meld je aan als lid

Consumenten zijn online op zoek naar vertrouwen. Daarbij letten ze onder andere op webwinkelkeurmerken. Het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk is het bekendste en meest kwalitatieve keurmerk voor webshops; alleen de beste webwinkels kunnen lid worden. Wil jij een gecertificeerde webwinkel waarmee je meer conversie haalt? Sluit je dan aan bij onze club.

[Unique Selling Points]

Bekendste webwinkelkeurmerk in Nederland
Gratis juridisch advies
Onafhankelijke geschillencommissie
Je webshop wordt gescand op beveiligingslekken
Je webshop wordt juridisch getoetst
Je webshop doorloopt financiële monitoring

Meer vertrouwen met Thuiswinkel Waarborg

Consumenten kopen alleen bij webwinkels die ze vertrouwen. Maar welke webwinkels kun je vertrouwen, en welke niet? Wij helpen ze een handje bij het maken van de juiste keuze, bijvoorbeeld door webwinkels te certificeren. Zo weet de webwinkel dat hij zijn online zaakjes goed op orde heeft, en weten consumenten dat ze er veilig kunnen shoppen.

Een veilige shop met Thuiswinkel Waarborg

Sommige webwinkelkeurmerken kun je kopen. Je betaalt een bedrag en ontvangt een logootje voor op je webshop. Bij ons werkt het anders. Je meldt je aan en vervolgens doorloop je drie toetsen:

  • Juridische toetsing: Weet jij niet 100% hoe de online wet- en regelgeving in elkaar steekt? Geen probleem, dat weten wij en onze partners wel. Je webshop wordt door een extern bureau getoetst, zodat je zeker weet dat je aan alle regels voldoet.
  • Financiële monitoring: zodat consumenten erop kunnen rekenen dat jouw webshop financieel stabiel is.
  • Veiligheidsscan: Jouw webshop wordt gescand op beveiligingslekken zodat consumenten weten dat ze veilig bij je kunnen shoppen. Dankzij dit ethisch hacken weet je of jouw webshop beschermd is tegen een cyberaanval en of je veilig omgaat met klantgegevens.

Heb je alle drie de toetsten succesvol doorlopen? Dan heten wij, onze 2000 andere leden en 150 business partners je van harte welkom bij de club.

Thuiswinkel Waarborg is meer dan een keurmerk

Wij willen de hele online sector vooruit helpen en dat kan niet met alleen een keurmerk.

  • We geven je gratis juridisch advies en houden je actief op de hoogte van wetswijzigingen.
  • Door onze onderzoeken weet je precies wat er in de markt speelt.
  • Je kunt je medewerkers gratis laten leren via onze e-learnings.
  • Onze lobbyisten gaan in gesprek met Den Haag en Brussel over alles wat de online sector raakt. Wij komen op voor jouw belangen als webwinkelier.
  • Wij zorgen voor een duurzamere sector met Bewust Bezorgd.

En we doen nog veel meer. Wil je precies weten wat? Bekijk dan het uitgebreide overzicht.

Sluit je aan bij de beste webwinkels van Nederland

Niet iedereen kan zomaar lid worden van Thuiswinkel.org. Alleen de webshops die alles online goed geregeld hebben, mogen het Thuiswinkel Waarborg dragen. Al meer dan 2000 leden gingen je voor. Hoor jij bij de beste webwinkels van Nederland en ben je klaar voor meer klanten en online omzet?

Meld je dan snel aan

 

Wil jij
persoonlijke ondersteuning?

Wil je meer weten over deze diensten? Neem dan contact met ons op. 

Nancy
Nancy Joseph
Ingrid
Ingrid van Voorst