Gecontroleerde contactgegevens

E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 70532044
Vestigingsadres
Sleepboot 11b
3991 CN Houten
Nederland

WebshopOvername is het enige overnameadvieskantoor dat volledig is gespecialiseerd in E-commerce. Onze adviseurs begeleiden persoonlijk iedere bedrijfsverkoop op het gewenst serviceniveau.

Sinds 2015 hebben wij zorgvuldig gebouwd aan het enorme netwerk aan ruim 40.000 e-commerce kopers en verkopers, wat wij graag inzetten voor nieuwe klanten. Voor meer informatie zijn wij dagelijks bereikbaar via 020-2184499 of plan een vrijblijvende gratis intake in via onze homepage. Wij leiden je dan graag door de te nemen stappen en lichten de waarde van jouw onderneming dan ook toe.

WebshopOvername heeft een eigen onafhankelijk overnameplatform dat volledig is gespecialiseerd in E-commerce. Verkopers brengen wij hier anoniem en discreet in contact met de vele duizenden geverifieerde actieve kopers in ons bestand.

Wij werken altijd op basis van 'No cure, No pay'. Dus geen verkoop betekent geen kosten. Het is bovendien mogelijk om het volledige verkooptraject aan ons uit te besteden.

Wij ondersteunen actief in het verkoopproces met o.m. waardebepalingen, verkoopmemoranda en koopovereenkomsten.

WebshopOvername.nl is aangesloten bij het Nederlands instituut voor Register Valuators (NIRV) en de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Overweeg je jouw webshop te verkopen of een webwinkel over te nemen? Bekijk de verschillende pakketten op onze platform.

WebshopOvername is opgericht door Ben Koppenens en Sander Scholten.

Maak kennis met de experts van WebshopOvername.nl

Sander Scholten 150 X 150
Overnameadviseur