Maximaliseren van klantwaarde in de customer journey

Categorie
Gepubliceerd op: 24 september 2021
Bijgewerkt op: 24 september 2021
Customer Journey

Wat zijn de grootste uitdagingen van Zeeman, Proximus, IKEA, HEMA, CameraNU.nl en Heineken in het huidige tijdperk van digitale transformatie? Welke kansen zien b2b-organisaties zoals Paardekooper, Wiltec, Powersports Distribution Group, Lekkerland en PostNL om de klantreis datagedreven te optimaliseren? Welke tips en tricks hebben T-Mobile, Upfield, ANWB, Hunkemöller, Beter Bed, Primera en ASICS om je organisatie succesvol door een digitale transformatie of acceleratie heen te loodsen? Dit vertelt Sander Berlinski, Strategy Lead bij ISM eCompany, tijdens Shopping Today.

Berlinski windt er geen doekjes om als we hem vragen wat volgens hem de belangrijkste ontwikkelingen zijn op het gebied van e-commerce. Zo noemt hij de afname van onderscheidend vermogen van multi-brand retailers: “D2C van merkfabrikanten, de opmars van marktplaatsen en vergelijkingsplatformen en de digitale eenheidsworst, zorgt ervoor dat de multi-brand retailer in de hoek zit waar de klappen vallen. Go big, Go niche or Go home lijkt de enige uitweg.” Overschat vindt hij de ontwikkeling voice commerce, “want” zegt hij, “de markt is er nog niet klaar voor. Maar conversational commerce daarentegen…”

Ook over de customer journey is Sander duidelijk, een voorbeeldbedrijf is voor hem de bakker om de hoek. “Die weet van iedere klant wat hij wil en zorgt ervoor dat je een goede prijs én persoonlijke benadering krijgt. Die, als je een paar dagen niet bent geweest, misschien zelfs de telefoon pakt om te vragen hoe het met je gaat”, legt hij uit. Op de vraag waarom wij zijn presentatie niet morgen missen tijdens Shopping Today, geeft Sander het volgende antwoord: “De tips en tricks uit deze presentatie komen regelrecht van beslissers van de mooiste en grootste retailers, groothandels en merkfabrikanten van ons land. Leer van deze experts, want het is nu of nooit!”

De expertgroep Transforming to a Digital First Customer Journey heeft zich het afgelopen onderzoeksjaar over dit onderwerp gebogen. De resultaten zijn verwerkt in een bluepaper die vanaf 14 oktober te downloaden is via ShoppingTomorrow.nl.

Hoe en waar kun je deze presentatie volgen?

Volg deze presentatie op 14 oktober van 13.30 – 14.00 uur in DeFabrique in Utrecht.

Bekijk het hele programma en bestel jouw ticket(s)

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp