valantic neemt AIOPSGROUP over

Categorie
Gepubliceerd op: 22 mei 2023
Bijgewerkt op: 22 mei 2023
Geschreven door
Valentic 800 X 400
Business Partner

Europa’s toonaangevende digital commerce agency heeft AIOPSGROUP (AIOPS) overgenomen. Deze strategische toevoeging draagt bij aan de technologie agnostische aanpak van valantic. De toevoeging van Salesforce Commerce, Commercetools en SCAYLE is een uitbereiding van de e-commerce oplossingen voor onze klanten.

"We zijn verheugd om AIOPS te verwelkomen in de valantic-familie. Met hun expertise en ervaring op het gebied van deze commerce technologieën en dienstverlening kunnen we nog meer én betere oplossingen aan onze klanten bieden", zegt Jelmer Spoelstra, Managing Director valantic Nederland. "Deze overname zal onze samenwerking met Salesforce in Nederland een boost geven. AIOPS is reeds actief op de Nederlandse markt met klanten als IKEA, Puma, Rossignol, Michael Kors, Versace, Coach en Marc Jacobs.”

Don Santrac, de CEO van AIOPSGROUP, verklaarde zeer enthousiast te zijn over de toetreding tot valantic en heeft er het volste vertrouwen in dat dit succes zal opleveren. "Onze gezamenlijke expertise biedt onze klanten nog meer keuze in technologie en waarde. Door trends in de branche en nieuwe technologieën een stap voor te blijven en ons flexibel aan te passen, kunnen we aan de veranderende behoeften en voorkeuren van onze klanten blijven voldoen. Samen met valantic NL kijken we ernaar uit om met onze services en geavanceerde oplossingen nog meer Nederlandse commerce bedrijven te gaan bedienen."

AIOPS group heeft meer dan 10 jaar ervaring met het hoofdkantoor in Sofia, Bulgarije. Met meer dan 120 collega's wisten ze in 2022 een omzet te behalen van meer dan 10 mln.


Voor meer informatie over valantic en AIOPSGROUP kan je terecht op hun websites op www.valantic.com en www.aiopsgroup.com.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2
 • Data: Het nieuwe goud?

  Gepubliceerd op 28 maart 2024
  Kennisartikel

  Veel e-commerceorganisaties zetten data al succesvol in om hun prestaties verder te optimaliseren. Binnen het mkb zijn er echter veel bedrijven die de eerste stappen met data nog moeten zetten. Deze bedrijven hebben mensen nodig die begrijpen wat een e-commercebedrijf nodig heeft op het gebied van data en wat data voor een e-commercebedrijf kan betekenen.

  Data Binaire Code Digitaal 800X400
 • Q&A AI in e-commerce

  Gepubliceerd op 26 maart 2024
  Video

  Tijdens deze Q&A gaven expert Guus van de Mond en Joey Jacobs van Squadra een korte introductie over het onderwerp en daarna hebben zij verschillende vragen beantwoord over artificial intelligence (AI) binnen e-commerce.

  Artificial Intelligence
 • Fulfilment: Zelf beheren of uitbesteden?

  Gepubliceerd op 25 maart 2024
  Categorie

  Fulfilment: Zelf beheren of uitbesteden? Een moeilijke keuze voor veel ondernemers. Wat zijn de voordelen van het uitbesteden? En wat zijn de voordelen van zelf beheren?

  YVL 800 X 400 (1)
  Business Partner