valantic neemt AIOPSGROUP over

Categorie
Gepubliceerd op: 22 mei 2023
Bijgewerkt op: 22 mei 2023
Geschreven door
Valentic 800 X 400
Business Partner

Europa’s toonaangevende digital commerce agency heeft AIOPSGROUP (AIOPS) overgenomen. Deze strategische toevoeging draagt bij aan de technologie agnostische aanpak van valantic. De toevoeging van Salesforce Commerce, Commercetools en SCAYLE is een uitbereiding van de e-commerce oplossingen voor onze klanten.

"We zijn verheugd om AIOPS te verwelkomen in de valantic-familie. Met hun expertise en ervaring op het gebied van deze commerce technologieën en dienstverlening kunnen we nog meer én betere oplossingen aan onze klanten bieden", zegt Jelmer Spoelstra, Managing Director valantic Nederland. "Deze overname zal onze samenwerking met Salesforce in Nederland een boost geven. AIOPS is reeds actief op de Nederlandse markt met klanten als IKEA, Puma, Rossignol, Michael Kors, Versace, Coach en Marc Jacobs.”

Don Santrac, de CEO van AIOPSGROUP, verklaarde zeer enthousiast te zijn over de toetreding tot valantic en heeft er het volste vertrouwen in dat dit succes zal opleveren. "Onze gezamenlijke expertise biedt onze klanten nog meer keuze in technologie en waarde. Door trends in de branche en nieuwe technologieën een stap voor te blijven en ons flexibel aan te passen, kunnen we aan de veranderende behoeften en voorkeuren van onze klanten blijven voldoen. Samen met valantic NL kijken we ernaar uit om met onze services en geavanceerde oplossingen nog meer Nederlandse commerce bedrijven te gaan bedienen."

AIOPS group heeft meer dan 10 jaar ervaring met het hoofdkantoor in Sofia, Bulgarije. Met meer dan 120 collega's wisten ze in 2022 een omzet te behalen van meer dan 10 mln.


Voor meer informatie over valantic en AIOPSGROUP kan je terecht op hun websites op www.valantic.com en www.aiopsgroup.com.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

 • In 2023 meer pakketten verstuurd dan in 2022

  Gepubliceerd op 16 mei 2024
  Kennisartikel

  In 2022 zagen we nog een daling in het aantal verstuurde pakketten ten opzichte van het jaar daarvoor, maar in 2023 zien we weer een stijging.

  Pakketjes Bezorgen In 2023
 • Navigeren door de gevaren van verboden prijsafspraken en online misleiding

  Gepubliceerd op 15 mei 2024
  Kennisartikel

  Thuiswinkel.org heeft recent de webinar: Verboden prijsafspraken en online misleiding georganiseerd. Wat zijn de belangrijkste learnings?

  Webinar Herroepingsrecht
 • Nieuwe business partner: Troostwijk Auctions

  Gepubliceerd op 14 mei 2024

  Vandaag spreken we met Alfred Blom, Accountmanager, over het bedrijf en over hoe zij de leden van Thuiswinkel.org verder kunnen helpen.

  Troostwijk
 • Vijf redenen waarom een duurzaamheidsstrategie onmisbaar is

  Gepubliceerd op 13 mei 2024
  Kennisartikel

  Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen e-commerce. Ondanks de brede toepasbaarheid van het onderwerp duurzaamheid is het vaak lastig om er grip op te krijgen én te houden. Waar begin je, wat zijn thema's die kansrijk zijn voor jouw organisatie, waar sta je nu, en hoe doe je het goed? Een duurzaamheidsstrategie helpt je organisatie om hier inzicht in te krijgen en een route voor de toekomst uit te stippelen.

  Duurzaamheid 800 X 400 (1)