Subsidie voor digitale groeimogelijkheden

Categorie
Gepubliceerd op: 8 juli 2022
Bijgewerkt op: 8 juli 2022
Beeldschermen Met Digitale Transformatie 800X400 (800 X 400 Px)

Is jouw bedrijf digitaal klaar voor de toekomst? Ondernemers die gebruik maken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter dan ondernemers die dat niet doen. Digitalisering maakt dus dat bedrijven zekerder zijn van een mooie toekomst.

Maak je bedrijf klaar voor de toekomst

KVK, MKB-Nederland, INretail en Thuiswinkel.org ondersteunen jou om je bedrijf te digitaliseren. Samen hebben we een gratis scan en een advies op maat ontwikkeld. We helpen je aan de juiste software of samenwerkingspartner om verder te komen. En RVO biedt voor veel onderdelen een passende subsidie aan om groeimogelijkheden door te voeren.

Please to watch this video.

In 3 stappen digitaal vooruit

  1. Doe de digitaliseringsscan van KVK en ontdek waar jouw kansen liggen. Je ontvangt gratis per e-mail een persoonlijk digitaliseringsplan.
  2. Ga direct op zoek naar IT-leveranciers of digitaliseringsaanbod, passend bij jouw volgende digitaliseringsstap (door MKB-Nederland).
  3. Vraag de digitaliseringssubsidie aan bij RVO. Je krijgt 50% van je investering vergoed tot een maximum van € 2.500.

Meer informatie

Om ondernemers verder op weg te helpen, heeft MKB-Nederland een website (mijndigitalezaak-aanbod.nl) ontwikkeld waar digitaliseringsleveranciers zich presenteren. Via de link hieronder kun je partijen zoeken, passend bij jouw volgende digitaliseringsstap. Na het doorlopen van de scan ontvang je een gratis digitaliseringsplan (pdf). Deze heb je nodig om een subsidieaanvraag te doen bij RVO. Via de link hieronder lees je alles over hoe de digitaliseringssubsidie werkt.

Routekaart

Wil je alvast zien welke onderwerpen er aan bod komen? Klik hieronder voor de routekaart met de belangrijkste digitaliseringsoplossingen voor winkeliers.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp