Spotler Group neemt Wireless Services B.V. over

Categorie
Gepubliceerd op: 21 maart 2023
Bijgewerkt op: 21 maart 2023
Geschreven door
Spotler 800 X 400
Business Partner

Onze business partner Spotler Group kondigt de overname aan van Wireless Services B.V., bestaande uit een hoogwaardig SMS-platform en Eazy, een toonaangevend omnichannel communicatieplatform dat consistente klantinteractie mogelijk maakt via webchat, messaging (inclusief WhatsApp), chatbot en social media.

De overname speelt in op de toenemende behoefte van marketing- en klantenservice professionals om te communiceren met prospects en klanten op gewenste kanalen van de klant - social media, messaging apps, WhatsApp, chatbots, SMS en e-mail. Samen met de recente overname van Sooqr laat Spotler zien dat het blijft investeren in de visie om het succes van marketing- en klantenserviceteams te ondersteunen.

Sinds de oprichting in 1998 wordt Wireless Services gezien als pionier in de messaging markt. Met een initiële oplossing voor het versturen van internationale SMS-berichten, waarbij meer dan 100 miljoen berichten per jaar werden verwerkt, ontwikkelde het integraties met chatbots, sociale media, WhatsApp en alle grote berichtenplatforms. Organisaties gebruiken het platform om een consistente klantervaring voor alle kanalen te bieden. Functies zoals single dashboard, geünificeerde inbox, intelligente query routing en CRM-integratie maken het leven eenvoudig voor klantenserviceteams. Klanten zijn onder meer Rituals, Vodafone, Philips, BMW en bloomon.

Omnichannel communicatie wordt steeds essentiëler

"Omnichannel communicatie wordt een steeds essentiëler onderdeel van de klantervaring. Wij zijn verheugd ons aan te sluiten bij Spotler omdat het ons een geweldig platform biedt om te blijven innoveren en groeien", aldus Bas Jochems, medeoprichter van Wireless Services B.V.

"Ik ben enthousiast over het potentieel van conversational commerce als de volgende generatie van e-commerce", aldus Lee Chadwick, CEO Spotler Group. "Consumenten zijn op zoek naar interactie met merken en willen ook de mogelijkheid hebben aankopen te doen buiten de traditionele websites om. Ik ben zeer verheugd dat Wireless Services zich bij Spotler Group heeft aangesloten."


Wil je meer weten over onze business partner?

BEKIJK DAN HUN WEBSITE > 

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

 • In 2023 meer pakketten verstuurd dan in 2022

  Gepubliceerd op 16 mei 2024
  Kennisartikel

  In 2022 zagen we nog een daling in het aantal verstuurde pakketten ten opzichte van het jaar daarvoor, maar in 2023 zien we weer een stijging.

  Pakketjes Bezorgen In 2023
 • Navigeren door de gevaren van verboden prijsafspraken en online misleiding

  Gepubliceerd op 15 mei 2024
  Kennisartikel

  Thuiswinkel.org heeft recent de webinar: Verboden prijsafspraken en online misleiding georganiseerd. Wat zijn de belangrijkste learnings?

  Webinar Herroepingsrecht
 • Nieuwe business partner: Troostwijk Auctions

  Gepubliceerd op 14 mei 2024

  Vandaag spreken we met Alfred Blom, Accountmanager, over het bedrijf en over hoe zij de leden van Thuiswinkel.org verder kunnen helpen.

  Troostwijk
 • Vijf redenen waarom een duurzaamheidsstrategie onmisbaar is

  Gepubliceerd op 13 mei 2024
  Kennisartikel

  Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen e-commerce. Ondanks de brede toepasbaarheid van het onderwerp duurzaamheid is het vaak lastig om er grip op te krijgen én te houden. Waar begin je, wat zijn thema's die kansrijk zijn voor jouw organisatie, waar sta je nu, en hoe doe je het goed? Een duurzaamheidsstrategie helpt je organisatie om hier inzicht in te krijgen en een route voor de toekomst uit te stippelen.

  Duurzaamheid 800 X 400 (1)