Eerste keynotespreker Shopping Today 2024: Pieter Zwart (Coolblue)

Gepubliceerd op: 14 juni 2024
Bijgewerkt op: 14 juni 2024
Shopping Today 400X800 (2)

Donderdag 10 oktober worden aanwezigen in de Copraloods van evenementenlocatie De Fabrique in Utrecht weer voorzien van de nodige inzichten en inspiratie. Pieter Zwart is de eerste in een reeks interessante namen die deze dag hun kennis zullen delen. Binnenkort worden meer sprekers bekend gemaakt. Houd onze site dus goed in de gaten! 

In de beginjaren had Coolblue voornamelijk losse webshops als MP3man.nl, PDAshop.nl en Laptopshop.nl. Toen het aantal gespecialiseerde productsites de driehonderd oversteeg, werd besloten alles onder te brengen bij de ‘moederwinkel’ Coolblue. Coolblue kennen we als één van Nederlands' grootste webshops in consumentenelektronica, maar ze bouwen ook totaaloplossingen voor hun klanten met de ondersteunende infrastructuur. Dit doen ze in Nederland, België en Duitsland, online en in de fysieke winkels.

Over Shopping Today

Shopping Today is met ruim 1400 aanwezige professionals het grootste e-commerce event van Nederland. Dit evenement biedt een unieke kans voor netwerken, leren en inspiratie opdoen. Er zijn tal van sessies over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de e-commercewereld, gegeven door vooraanstaande experts. Naast de keynotes en workshops is er ook een uitgebreide beursvloer waar je de nieuwste tools en technologieën kunt ontdekken. Of je nu een retailer, leverancier of dienstverlener bent, Shopping Today heeft voor iedereen wat te bieden. Mis deze kans niet om je kennis bij te spijkeren en je netwerk uit te breiden.

Bestel je tickets

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp