Kom je ook naar Shopping Today op 12 oktober?

Gepubliceerd op: 14 september 2023
Bijgewerkt op: 14 september 2023
Shopping Today 800X400 7

Op 12 oktober organiseren wij Shopping Today. Het grootste e-commerce-kennisevent van Nederland en brengt meer dan 1.400 professionals uit de sector samen. Of je nu een retailer, brand, techbedrijf, consultant of solution provider bent, bij Shopping Today vind je alle belangrijke spelers en kun je je kennis vergroten en je netwerk uitbreiden.

Het doel van het event is om ervoor te zorgen dat jouw webshop nog beter gaat presteren. Dit wordt gerealiseerd door de kennis en ervaring van de sprekers en andere aanwezigen met elkaar te delen en te netwerken. Shopping Today biedt daarnaast ook een uitgelezen kans om in contact te komen met solution providers die jouw webshop nog beter kunnen laten presteren.

Tijdens het event geven meer dan 70 topsprekers uit de sector sessies over uiteenlopende onderwerpen. Van customer journey en opkomende technologieën zoals AI en voice, tot aan het optimaliseren van je webshop. Met Shopping Today word je klaargestoomd voor de digitale toekomst. Er zijn dit jaar drie interessante keynotes. Lees hieronder meer...

  1. Dromen over morgen - Alexander Klöpping
  2. Jumbo - Tim Hehenkamp
  3. Wehkamp - Frans Falize

1. Dromen over morgen - Alexander Klöpping

Alexander Klöpping laat aan de hand van pakkende voorbeelden zien welke rol nieuwe technologieën nu en in de toekomst spelen in onze maatschappij en in ons dagelijks leven. En dat zijn zeker geen vage vergezichten of futuristische sprookjes. Hij neemt je mee in de wereld van kunstmatige intelligentie (AI), Chinese influencers, robots die mensen kunnen imiteren, crypto-currencies, en waarom bedrijven als Facebook en Apple geloven dat we straks allemaal gaan werken en leven in de ‘metaverse’ — een virtuele wereld. Met dit alles prikkelt hij je voorstellingsvermogen: wat betekenen deze nieuwe mogelijkheden eigenlijk voor mij?

2. Jumbo - Tim Hehenkamp 

Sinds 2012 bouwt Tim mee aan de snelle groei van Jumbo. Als grondlegger van Jumbo’s data unit 7EVEN heeft hij Jumbo’s datatransformatie in gang gezet. Hij was ook een van de initiatiefnemers van Jumbo Extra’s, de digitale klantrelatie die het fundament vormt voor Jumbo’s omnichannel strategie. In het directieteam is Tim verantwoordelijk voor Data, Tech en sinds 2023 ook voor E-commerce.

3. Wehkamp - Frans Falize

Het toonaangevende online warenhuis Wehkamp startte eerder dit jaar met een nieuw retourbeleid. Klanten betalen nu €0.50 per geretourneerd artikel. Deze retourbijdrage moet bewustwording over terugsturen vergroten. Frans Falize, COO van Wehkamp, vertelt over hoe ze omgaan met duurzaamheid en geeft een update over de invoering van de retourkosten.

Wil je er ook bij zijn?

Als lid of business partner kan je Shopping Today gratis bezoeken. Wil je een kaart kopen? Kijk dan op de website van Shopping Today.

 

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp