Overstappen.nl, winnaar Platformen & Marktplaatsen Award

Categorie
Gepubliceerd op: 5 mei 2023
Bijgewerkt op: 5 mei 2023
Geschreven door
Overstappen.Nl

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor e-commerce. In de subcategorie Platformen & Markplaatsen, wat valt onder de categorie Applicatie (App) & Platformen (marktplaatsen , vergelijkingen, boekingen) wist Overstappen.nl de Award te bemachtigen. In dit artikel vragen we aan Ruben Cooler, Marketing Manager bij Overstappen.nl, hoe zij de Award wisten te winnen.

Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Overstappen.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite met als missie om iedereen de laagste lasten zonder gedoe aan te bieden. Bij overstappen.nl heb je de mogelijkheid om energiecontracten, abonnementen en een groot aanbod aan verzekeringen te vergelijken: “We helpen mensen met het maken van de juiste keuzes tegen de laagste prijs. We bestaan nu ruim 11 jaar en zijn in 2020 onderdeel geworden van de Kizi familie. Kizi bestaat uit meerdere vergelijkingswebsites waar dagelijks bijna 50 specialisten ervoor zorgen dat consumenten kunnen besparen op hun maandelijkse uitgaven”, aldus Ruben.

Waarom hebben jullie meegedaan met de Shopping Awards?

“We zijn trots op de resultaten die we als vergelijkingswebsite hebben bereikt. Het afgelopen jaar hebben we het aanbod op onze website fors uitgebreid met onder anderen lanceringen van een woon-, reis- en fietsvergelijker. Daarnaast hebben we ook onze zorgvergelijker flink geoptimaliseerd en hebben we, met de ontwikkelingen in de energiemarkt, ook onze energievergelijker continu kunnen verbeteren”, aldus Ruben. Doordat het bedrijf steeds meer producten kan introduceren en de huidige producten kan blijven verbeteren, kunnen zij steeds meer mensen helpen met besparen op hun vaste lasten.

Volgens Ruben is dit ook een onderdeel wat het bedrijf bijzonder maakt: “We doen er alles aan om iedereen te helpen met het besparen op de vaste lasten en hier zijn we ook behoorlijk goed in. Met het uitgebreide aanbod wat wij dus hebben, kunnen onze klanten makkelijk de optie kiezen die het beste bij ze past. Dit is vooral tijdens deze onzekere tijden van belang”, vertelt Ruben. Met de vergelijkers probeert het bedrijf het geld besparen zo eenvoudig mogelijk maken: “We willen ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot de beste deals en dat je kunt besparen op de kosten die er echt toe doen. Bij Overstappen.nl zijn we er daarom trots op dat we ons steentje kunnen bijdragen aan het verminderen van de financiële lasten van onze klanten”, aldus Ruben.

Wat heeft het winnen van de award jullie gebracht?

“Het winnen van de Shopping Award is een geweldige erkenning voor al het harde werk dat onze collega's hebben geleverd. We zijn er trots op dat we hebben laten zien wat we in huis hebben en dat onze inzet wordt beloond. Het winnen van de prijs heeft echter niet alleen voordelen voor ons, maar ook voor onze klanten. Het geeft hen vertrouwen in onze expertise. Het toont aan dat we toegewijd zijn aan het leveren van kwaliteit en dat we worden erkend door anderen in de branche. We willen iedereen die op ons gestemd heeft via deze weg nogmaals bedanken”, vertelt Ruben.

Welke plannen hebben jullie nog voor de toekomst?

Bij Overstappen.nl zijn er nog altijd mooie plannen: “We zullen ons aanbod verder uitbreiden en blijven ons inzetten om de best mogelijke service te bieden. Niet alleen op het gebied van vergelijken, maar ook op het informeren en adviseren van onze klanten. Uiteindelijk is ons doel om de grootste financiële supermarkt van Nederland te worden”, vertelt Ruben. Wil jij meer weten over Overstappen.nl en hun plannen voor de toekomst?

BEKIJK DAN DE WEBSITE >

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp