Nieuwe business partner: Weprocess

Categorie
Gepubliceerd op: 26 juni 2024
Bijgewerkt op: 26 juni 2024
Weprocess
Business Partner

Thuiswinkel.org heeft een nieuwe business partner, namelijk: Weprocess. Om kennis te maken met onze nieuwe business partner spreken we vandaag Marloes de Ruiter, CEO van Weprocess, over de uitdagingen, de ontwikkelingen en hoe Weprocess de leden van Thuiswinkel.org verder kan helpen.

Waar zijn jullie het meest trots op?

Bij Weprocess zijn we trots op veel dingen, vertelt Marloes enthousiast. "Onze klanten zien ons echt als een partner en niet als een externe partij. Ze weten dat ze bij ons terecht kunnen, dat we ze verder helpen, meedenken, en dat de teller niet direct gaat lopen als ze bellen. Dat is precies de rol die we willen vervullen voor het MKB, de rol van middleman," aldus Marloes.

Daarnaast zijn ze enorm trots op hun grote netwerk aan agencies, experts, softwareleveranciers en overheidsinitiatieven. "Hierdoor kunnen we onze klanten altijd doorzetten naar de partijen die hen verder kunnen helpen. We zorgen ervoor dat onze MKB’ers snel en efficiënt geholpen worden aan de juiste oplossing. We zorgen ervoor dat de juiste experts aangehaakt worden voor jouw projecten," legt Marloes uit.

Weprocess is het startpunt voor IT-gerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om het zoeken van nieuwe systemen, systemen koppelen om processen te automatiseren, of het projectmanagement tijdens een implementatie. "Wij zorgen dat het MKB geholpen wordt aan de resources die nodig zijn. Heeft de MKB’er ons verder nodig om bijvoorbeeld het project ook verder uit te voeren? Dan blijven wij aangehaakt," zegt Marloes met trots.

Hoe en waardoor laten jullie je inspireren?

Bij Weprocess staan we voor open en eerlijke communicatie. "We zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen," benadrukt Marloes. Hun doel is om het MKB echt te helpen van A tot Z. "We laten ons inspireren door alle software die al om ons heen bestaat en vinden het de mooiste uitdaging om die tot zijn recht te laten komen bij het MKB," vertelt Marloes. Het team van Weprocess streeft ernaar dat het MKB daadwerkelijk gebruik kan maken van software die hen verder helpt. "Dat is waar we voor staan en wat ons elke dag motiveert," besluit Marloes.

Wat is op dit moment jullie grootste uitdaging? En hoe pakken jullie deze uitdaging aan?

Om deze uitdaging aan te pakken, probeert Weprocess dit door persoonlijk contact duidelijk te maken. "Wij hebben altijd een vrijblijvend halfuur advies waarin de uitdaging van de MKB’er besproken wordt," legt Marloes uit. "In dat advies geven we dan aan welke opties er zijn en wat wij daarin kunnen betekenen." Zo zorgen ze ervoor dat klanten begrijpen hoe waardevol hun rol als middelman kan zijn.

Welke belangrijke online ontwikkelingen zie je op de korte en lange termijn?

De belangrijkste ontwikkelingen nu zijn volgens Marloes de schaalbaarheid van je inrichting. "Denk aan welke pakketten je gebruikt, welke API’s met elkaar praten (zoals webshop – ERP) en mogelijke API-limieten. Je ziet veel bedrijven instappen in betaalbare ERP-systemen, die nu hun API-limieten aan het aanscherpen zijn, waardoor je bij groei van 100 naar 600 orders ineens problemen gaat ondervinden."

Voor e-commercebedrijven is het hebben van een goed fundament aan systemen en processen enorm belangrijk om in de toekomst mee te kunnen met overige ontwikkelingen, zoals A.I. "Lange termijn is het verder kennis laten maken van onze klanten met ons netwerk, zodat zij ook vanuit ons verder kunnen groeien met bijvoorbeeld A.I.-specialisten en dergelijke. Hiervoor is dat fundament wel nodig. Eerst de goede basis, dan kun je daarna uitbouwen," concludeert Marloes.

Hoe kunnen jullie de leden van Thuiswinkel.org verder helpen?

Wij kunnen de leden van Thuiswinkel.org verder helpen met digitaliseren en automatiseren, maar ook met het optimaliseren van de systemen waarmee ze al werken. "We helpen wanneer zij tegen processen aanlopen bij groei, uitdagingen op het gebied van software, of het vinden van de juiste mensen," legt Marloes uit. "Heb je tijdelijk een expert nodig? Wil je even sparren of je de juiste software gebruikt en of deze over vijf jaar ook nog goed te gebruiken is? Of dat jouw software nu matcht met jouw groeiambities? Nieuwe software nodig?" Weprocess staat klaar om op al deze gebieden ondersteuning te bieden.

Welke 3 adviezen heb je voor onze leden?

  1. Zorg voor schaalbare digitalisering met software die echt aansluit bij je behoeften en je flexibel houdt voor veranderingen in de toekomst. Dit betekent dat de software niet alleen je huidige vraagstukken oplost, maar ook efficiënt geïmplementeerd kan worden en zorgt voor tevreden gebruikers. Het moet kosten besparen en de groei van je bedrijf ondersteunen.
  2. Werk samen met goede partners die je ondersteunen bij digitalisering en automatisering. Partners moeten je helpen kosten te besparen waar mogelijk en je moet je vrij voelen om feedback te geven. Het is belangrijk dat er iets met die feedback gedaan wordt om de samenwerking te verbeteren.
  3. Kies voor software en systemen die je bedrijf in de toekomst kunnen blijven ondersteunen. Zorg ervoor dat de software niet alleen nu, maar ook over vijf jaar nog goed bruikbaar is en aansluit bij je groeiambities. Dit helpt om je bedrijf op de lange termijn succesvol te houden.

Wil je meer weten over onze business partner en de mogelijkheden? Op de website van Weprocess vind je meer informatie. 

GA NAAR DE WEBSITE

 

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp