Nieuwe business partner: GoedGepickt B.V.

Categorie
Gepubliceerd op: 14 april 2023
Bijgewerkt op: 14 april 2023
Geschreven door
Goedgepickt
Business Partner

Thuiswinkel.org heeft een nieuwe business partner: Goedgepickt B.V. In dit artikel lees je meer over hoe het bedrijf de leden van Thuiswinkel.org verder kan helpen. 

Waar zijn jullie het meest trots op?

Wij zijn trots op ons SaaS platform en hoe dit in de afgelopen jaren is gegroeid. Ook zijn we blij met onze gebruikers die ons helpen om het platform te blijven ontwikkelen.

Hoe en waardoor laten jullie je inspireren?

Wij laten ons inspireren door onze gebruikers. Via een speciale pagina waar ideeën op geplaatst kunnen worden kunnen onze gebruikers mogelijke verbeteringen en innovatieve oplossingen voor nog meer tijdswinst indienen. Ook kunnen zij stemmen op ideeën die reeds zijn ingediend, zodat wij een goed beeld hebben hoe gewenst een functionaliteit is.

Wat is op dit moment jullie grootste uitdaging? En hoe pakken jullie deze uitdaging aan?

Wij proberen onze software zo makkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, maar willen ook zoveel mogelijk functionaliteiten aanbieden die bij onze software passen. Het is soms een uitdaging balans te houden tussen deze twee. Wij pakken dit aan door samen met onze gebruikers goed na te denken over nieuwe functionaliteiten die we gaan ontwikkelen en ontwikkeld hebben. Doordat onze gebruikers dagelijks met GoedGepickt werken en met ons meedenken, hebben we niet alleen functionaliteiten kunnen bedenken vanuit ontwikkelaars perspectief maar ook vanuit de gebruiker zelf.

Welke belangrijke online ontwikkelingen zie je op de korte en lange termijn?

Wij zien dat er steeds meer via marketplaces wordt verkocht naast de eigen webshops. GoedGepickt speelt hierop in doordat je in onze software voorraad welke je op meerdere platformen verkoopt slechts 1 keer hoeft bij te houden.

Daarnaast zien we steeds meer fulfilment bedrijven, vanwege de werkzaamheden die webshops uitbesteden. Ook voor fulfilment bedrijven hebben wij een mooie oplossing vanuit onze fulfilment software, met voor de klanten van het fulfilment bedrijf een eigen portaal om op in te loggen.

Hoe kunnen jullie de leden van Thuiswinkel.org verder helpen?

Wij kunnen de leden van Thuiswinkel.org helpen met tijd en kosten besparen. Met GoedGepickt kun je eenvoudig de voorraad beheren in 1 systeem en automatisch doorzetten naar verschillende platformen. Daarnaast kan een webwinkelier zijn magazijnprocessen gemakkelijk automatiseren en professionaliseren met het gebruik van GoedGepickt webwinkel magazijnsoftware.

Zijn jullie ook crossborder actief?

Ja. Wij ondersteunen het aanmaken van verzendlabels voor bestellingen over de hele wereld, waarbij indien noodzakelijk ook douanedocumenten automatisch worden gegenereerd.

Wij richten ons voornamelijk op gebruikers in Nederland en Nederlandstalig België. We hebben echter wel koppelingen met marketplaces buiten Nederland en België, zoals bijvoorbeeld Amazon, Kaufland, But.fr, Showroomprive, Conrad en nog meer! Hierdoor kan een webwinkelier uit Nederland of Vlaanderen zijn aanbod op een ruim aantal platformen aanbieden zonder hier extra werk aan te hebben op het gebied van voorraadbeheer en bestelling afhandeling.

Zo ja, waar kunnen jullie onze leden op het gebied van crossborder mee helpen?

In GoedGepickt kan er op basis van automatische acties bijvoorbeeld een bepaalde vervoerder en verzendmethode gekozen worden die automatisch wordt geselecteerd bij een bestelling naar een specifiek land. Hierdoor kan iedere medewerker de bestelling verwerken zonder kennis te hebben van de verschillende verzendmethoden.

Verstuur je ook bestellingen buiten de EU? Dan kan er automatisch een douane document gegenereerd worden dat direct uit de printer komt.

Hierdoor besparen webwinkeliers die crossborder actief zijn veel tijd!

Welke 3 adviezen heb je voor onze leden?

Mijn advies voor webwinkeliers is;

 • Krijg inzicht in je voorraad. Maak gebruik van een voorraadsysteem om de voorraad op alle verkoopplatformen altijd up to date te houden.
 • Voorkom het versturen van verkeerde producten door gebruik te maken van een barcode gedreven systeem.
 • Probeer je magazijnprocessen zoveel mogelijk te automatiseren, door middel van regels, om tijd te besparen bij het verwerken van bestellingen.

Dit kan je allemaal doen met behulp van GoedGepickt webwinkel magazijnsoftware. Wil je meer weten over GoedGepickt? Plan dan een vrijblijvende demo met een GoedGepickt expert, waarbij wij je meenemen door alle verschillende functionaliteiten. Ook denken we graag mee over het optimaliseren van de werkwijze in jouw magazijn.


Wil je meer weten over de mogelijkheden bij GoedGepickt?

BEKIJK DAN DE WEBSITE > 

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Thuiswinkel Markt Monitor Dashboard

  Gepubliceerd op 18 april 2024
  Kennisartikel

  Vergelijk jouw eigen prestaties met de branche via het online dashboard, exclusief voor leden en businesspartners.

  Online Marketing Data Statistieken Op Beeldscherm En Mobiele Telefoon 800X400
 • Embedded Lending als kans voor jouw bedrijf

  Gepubliceerd op 17 april 2024

  Embedded Finance gaat een stap verder dan traditionele bancaire diensten: financiële functies worden hierbij geïntegreerd in platforms en andere SaaS-oplossingen. Rabobank biedt een breed assortiment hiervan aan.

  Ondernemerschap
  Business Partner
 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2
 • Data: Het nieuwe goud?

  Gepubliceerd op 28 maart 2024
  Kennisartikel

  Veel e-commerceorganisaties zetten data al succesvol in om hun prestaties verder te optimaliseren. Binnen het mkb zijn er echter veel bedrijven die de eerste stappen met data nog moeten zetten. Deze bedrijven hebben mensen nodig die begrijpen wat een e-commercebedrijf nodig heeft op het gebied van data en wat data voor een e-commercebedrijf kan betekenen.

  Data Binaire Code Digitaal 800X400