Nieuwe business partner: Endeavour

Categorie
Gepubliceerd op: 28 juni 2024
Bijgewerkt op: 28 juni 2024
Ontwerp Zonder Titel (2) (1)
Business Partner

Thuiswinkel.org heeft een nieuwe business partner, namelijk: Endeavour. Om kennis te maken met onze nieuwe business partner spreken we vandaag Johan Meulendijks, Head of Sites & Shops, over de uitdagingen, de ontwikkelingen en hoe Endeavour de leden van Thuiswinkel.org verder kan helpen.

Waar zijn jullie het meest trots op?

Johan begint het interview door trots te vertellen over alle kennis en expertise waar Endeavour over beschikt: "We zijn er trots op dat we alle kennis en expertise inhouse hebben, zoals design, development, marketing en strategie. Hierdoor kunnen we e-commerce projecten tot een succes maken."

Hoe en waardoor laten jullie je inspireren?

"E-commerce en Shopify maken reusachtige sprongen. Het wordt voor ondernemers steeds makkelijker om goed online te verkopen. Dat inspireerde ons om toegevoegde waarde te leveren waar het onderscheidend vermogen ligt, wat de ondernemers niet zelf kunnen en/of weten," vertelt Johan. "Bovendien inspireert de klant ons om altijd dat stapje extra te doen om hun behoeften mogelijk te maken. De snel veranderende e-commerce markt en specifiek Shopify inspireren ons om de klant te voorzien van hulpmiddelen om hun groei of ambities te versnellen."

Wat is op dit moment jullie grootste uitdaging?

"Er zijn ontzettend veel mogelijkheden qua techniek en software. Het lijkt ook allemaal makkelijker te worden, waardoor het lijkt dat ondernemers het bijna zelf kunnen," zegt Johan. "Wij zien hier een kans in om projecten onderscheidend te maken op basis van de kennis van onze specialisten en eerdere projecten. Op die manier doe je het niet als de rest, waardoor je onderscheidend bent en dat heeft een positief effect op conversie en groei."

"De grootste uitdaging is up-to-date blijven met de snel veranderende markt. Denk hierbij aan online marketing veranderingen, technische mogelijkheden van webshops zoals Shopify, en wat AI hieraan kan toevoegen. De diverse expertises onder één dak geven ons het voordeel dat we de ontwikkelingen kunnen vertalen naar best practices voor klanten: strategische kijk op uitdagingen, e-commerce user experience en Shopify partnerships."

Welke belangrijke online ontwikkelingen zie je op de korte en lange termijn?

"A.I.: Artificial Intelligence gaat belangrijk worden in het e-commerce speelveld. Op lange termijn gaat dit een deel automatiseren. Daarom doen we op korte termijn onderzoek en doen we kennis op om AI als hulpmiddel in te zetten, met als doel de e-commerce uitdagingen van de klant sneller op te lossen," legt Johan uit. 

Hoe kunnen jullie de leden van Thuiswinkel.org verder helpen?

"Hands-on begeleiding van ieder aspect van jouw e-commerce speelveld wordt persoonlijk behandeld door de persoon die eraan werkt. We helpen jou bij:

  • het bouwen van flexibele webshops die met jou meegroeien;
  • het verschaffen van best practice e-commerce user experience;
  • verzorgen van high-end design vanwege 15 jaar bewezen ervaring;
  • met de hulp van resultaat gedreven online marketing experts."

Welke 3 adviezen heb je voor onze leden?

  • "Het oogt allemaal makkelijk om zelf zaken te regelen, maar de kunst zit er juist in om uniek te zijn en een goede strategie te hebben in plaats van standaard design en marketing."
  • "Laat je inspireren door bureaus die veel projecten hebben gedraaid en weten wat wel en niet werkt."
  • "Geef een deel van e-commerce uit handen zodat je weet dat dat goed loopt en je als ondernemer kan focussen op andere prioriteiten", sluit Johan het interview af.

Wil je meer weten over onze business partner en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan een kijkje op hun website >

Deel dit nieuwsartikel