Nieuwe business partner: Bleckmann Nederland B.V.

Categorie
Gepubliceerd op: 11 mei 2023
Bijgewerkt op: 11 mei 2023
Geschreven door
Bleckmann
Business Partner

Thuiswinkel.org heeft een nieuwe business partner: Bleckmann Nederland B.V. In dit artikel lees je meer over onze business partner en over hun uitdagingen, ontwikkelingen en hoe zij de leden van Thuiswinkel.org verder kunnen helpen.

Waar zijn jullie het meest trots op?

Bleckmann Nederland B.V. is de logistieke expert voor omnichannel merken. Het bedrijf is trots op het feit dat ze hun klanten al lange tijd weten te ondersteunen: “We ondersteunen onze klanten al sinds 2007 in hun e-commerce activiteiten. We verzorgen niet alleen het picken en packen, maar bieden een nog bredere omnichannel oplossing aan. Ook zijn we er trots op dat we onze klanten ook kunnen ondersteunen om nog duurzamer te opereren”.

Hoe en waardoor laten jullie je inspireren?

Het bedrijf laat zich inspireren door de energie van hun medewerkers, het entrepeneurschap van de klanten en de mogelijkheden die hun geboden worden door zowel klanten als partners.                                          

Wat is op dit moment jullie grootste uitdaging? En hoe pakken jullie deze uitdaging aan?

Bij Bleckmann maken ze momenteel een grote groei mee die veel uitdagingen met zich meebrengt: “Om met deze uitdaging om te gaan maken we duidelijke afspraken met klanten en partners. Daarnaast hanteren we een professioneel verwachtingsmanagement waardoor alle partijen weten waar ze aan toe zijn en kunnen de doelstellingen worden gerealiseerd”.

Welke belangrijke online ontwikkelingen zie je op de korte en lange termijn?

“We voorzien een wijziging in het retourbeleid, het (kosten)bewust maken van de consument en uiteindelijk het verduurzamen van de gehele keten”.

Hoe kunnen jullie de leden van Thuiswinkel.org verder helpen?

Het bedrijf kan de leden van Thuiswinkel.org verder helpen door het leveren van fulfilment activiteiten, maar ook door het volledig ontzorgen op het gebied van logistiek, freightforwarding, douane- en re-commerce activiteiten.

Daarnaast beschikken ze bij Bleckmann ook over een uitgebreid pakket van operaties in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en de VS.  Vanuit die landen kunnen zij het merendeel van de internationale markten bedienen.

Welke drie adviezen heb je voor onze leden?

Het bedrijf sluit de introductie af met drie adviezen voor de leden van Thuiswinkel.org:

  1. Durf te ondernemen
  2. Kijk naar het totale plaatje als het gaat om kosten, efficiency en klanttevredenheid
  3. Duurzaamheid begint vaak met kleine stapjes maar er aan meedoen is van essentieel belang!

Wil je meer weten over onze business partner?

BEZOEK DAN HUN WEBSITE >

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp