Molders Media: Eigenzinnig en internationaal succesvol

Categorie
Gepubliceerd op: 15 december 2020
Bijgewerkt op: 2 september 2021
Geschreven door
Contentmarketing 800 X 400

Vandaag heb ik het genoegen om met Stefan Molders, eigenaar van Molders Media, te spreken. Stefan viel mij direct op omdat hij op het eerste oog een bijzondere verschijning is en ik hem eerlijkheidshalve niet zo had voorgesteld in het echt. Hij heeft namelijk een aantal opvallende en zichtbare tattoos op zijn handen en hals. Dat bracht mij dan ook gelijk bij de vraag wat Stefan zo uniek maakt. Stefan schoot direct in de lach en vertelt dat hij een eigenzinnige manier van ondernemen hanteert.

Vandaag heb ik het genoegen om met Stefan Molders, eigenaar van Molders Media, te spreken. Stefan viel mij direct op omdat hij op het eerste oog een bijzondere verschijning is en ik hem eerlijkheidshalve niet zo had voorgesteld in het echt. Hij heeft namelijk een aantal opvallende en zichtbare tattoos op zijn handen en hals. Dat bracht mij dan ook gelijk bij de vraag wat Stefan zo uniek maakt. Stefan schoot direct in de lach en vertelt dat hij een eigenzinnige manier van ondernemen hanteert. Zo is hij ondeugend/brutaal en kleurt hij zo nu en dan buiten de lijntjes, maar wel altijd binnen de regels. Daarnaast heeft zijn hart op zijn tong zitten en heeft hij een echte Rotterdamse niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit. Dit werkt in de marketingbranche natuurlijk allemaal in zijn voordeel.

“Ik ben begonnen aan de keukentafel”

Als ik Stefan vraag wat een kerel als hij in de marketingbranche doet, begint hij weer hard te lachen. “Ik bedacht het op een gegeven moment eigenlijk aan de keukentafel. Ik heb altijd een ondernemingsdrang gehad en ik ben goed met data en in het opzetten van strategieën om van € 1,- bijvoorbeeld € 20,- te maken. En dit pas ik nu allemaal toe in de online marketingwereld.”

Stefan vervolgt: “Ik ben een vestiging gestart in Rotterdam en inmiddels heb ik de transitie gemaakt naar Bergen op Zoom. Daar heb ik nu zeven mensen rondlopen met verschillende expertises.”

Cultuur- en marktleider zijn

“De cultuur is dusdanig in balans dat wij het beleid ‘Work hard, play hard’ hanteren. Worden de targets gehaald, dan schroom ik niet om mijn personeel te trakteren of leuke uitstapjes te maken.”

“Daarnaast heb ik zelf niets met formele uniformen en dragen wij slippers in de zomer of een trainingspak op kantoor. Deze vorm van bedrijfsvoering zorgt voor minder druk, waardoor de focus echt op het werk ligt en niet op randzaken.”

Dat deze aanpak werkt, blijkt wel uit het feit Molders Media momenteel een 9.8 op basis van 85 beoordelingen scoort. “Klanten kunnen onze no-nonsenseaanpak duidelijk waarderen en veel van hen komen ook weer bij ons terug bij een volgende opdracht.”

Uitbreiding?

“We hebben de afgelopen jaren veel energie gestoken in het opbouwen van een netwerk voor onze SEO-werkzaamheden. Daardoor kunnen wij nu uitbreiden naar landen als België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Mijn focus ligt momenteel dan ook hier heel erg op daarom heb ik voor in Nederland een plaatsvervangend CEO aangesteld. Avtar kent het bedrijf en is letterlijk en figuurlijk een kleurrijk persoon, die kleur brengt aan de ziel van ons mooie bedrijf. Ik hoop daarom over vijf jaar ook nog meer vestigingen te openen, zowel in Nederland als in het buitenland.”

Word ook business partner van Thuiswinkel.org!

Business partners van Thuiswinkel.org zijn dé bedrijven die samen met ons werken aan een sterke en gezonde e-commerce branche. Als business partner profiteer je van vele voordelen:

  • Vertrouwen van klanten
  • Exclusieve toegang tot netwerkbijeenkomsten van Thuiswinkel.org
  • E-commerce onderzoeken en rapporten
  • Exposure op de website van Thuiswinkel.org
  • Thuiswinkel Business Partner Reviews

Word ook business partner

 

Deel dit nieuwsartikel