Het beste van e-commerce in één week!

Gepubliceerd op: 26 augustus 2020
Bijgewerkt op: 9 februari 2021
Geschreven door
Shopping Today Dutch E Commerce Week

Thuiswinkel.org organiseert dit jaar eenmalig, in samenwerking met BBP Media en Dexport, de Dutch E-commerce Week. Dit tweedaagse event vindt 28 en 29 oktober plaats in evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht. De Dutch E-commerce Week bundelt drie e-commerce events, het Twinkle Marketplaces Event, Shopping Today, en het Crossborder Event.

Deze events zouden normaal gesproken op andere data en – behalve Shopping Today – op andere locaties plaatsvinden. Vanwege de COVID-19-pandemie heeft de organisatie besloten om deze events te bundelen en te centraliseren op één locatie: DeFabrique in Utrecht. Op deze locatie kunnen de RIVM-maatregelen worden gehandhaafd, en is er plaats voor meer bezoekers.

Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org: ‘We zijn enorm blij dat we de Dutch E-commerce Week kunnen organiseren, dit doen we uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Het mooie van een week is dat de bezoeker zelf een dag naar keuze bezoekt en écht kennissessies volgt op zijn of haar vakgebied.’

Peter van Balsfoort, algemeen directeur van BBP Media: ‘Een live event organiseren in deze ‘vreemde’ periode is voor ons erg spannend. Wij zullen er alles aan doen om zo veilig mogelijk alle ins en outs op het gebied van online retail voor te kunnen schotelen. Op deze manier kunnen we onze ervaringen van de afgelopen periode eindelijk weer face to face delen met vakgenoten.’

Waarom jij de Dutch E-commerce Week niet mag missen!

  • Stel je persoonlijke programma samen en kies uit praktische cases en diepgaande kennissessies.
  • Krijg direct praktische tips waar je de volgende dag meteen mee aan de slag kunt.
  • Ontmoet en netwerk op veilige afstand met andere e-commerceprofessionals.
  • Word toekomstproof met de hulp van de experts van ShoppingTomorrow.
  • Leden van Thuiswinkel.org hebben recht op twee gratis tickets, te gebruiken op een dag naar keuze.

Een veilige Dutch E-commerce Week

We zijn enorm blij dat we de Dutch Ecommerce Week 2020 kunnen organiseren, dit doen we uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en in nauwe samenwerking met deFabrique. We hebben onder andere volgende maatregelen getroffen:

  • Er geldt een maximale capaciteit per zaal en stoelen staan 1.5 meter uit elkaar.
  • Je wordt voorafgaand aan en tijdens het event duidelijk geïnformeerd over de maatregelen en bezoekers wordt gevraagd naar COVID-19-gerelateerde klachten.
  • We zorgen voor duidelijke looproutes (eenrichtingsverkeer) en crowd management.
  • Je kunt op diverse plekken in de locatie handen wassen en desinfecteren.
  • De gehele locatie met bijbehorende faciliteiten wordt tijdens het evenement volgens de RIVM-richtlijnen schoongemaakt.

Lees hier al onze maatregelen

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp