Fulfillment-technologieprovider Huboo nieuwe business partner

Categorie
Gepubliceerd op: 29 juli 2022
Bijgewerkt op: 29 juli 2022
Geschreven door
Logistiek 800 X 400
Business Partner

Huboo, de e-fulfillment provider die werd opgericht in het Verenigd Koninkrijk en sinds 2021 in Nederland gevestigd is, en Thuiswinkel.org hebben deze week hun business partnership aangekondigd. Beide organisaties hebben de ambitie om de e-commercesector te helpen met verdere uitbreiding en professionalisering. 

Huboo doet dat door innovatieve en gepersonaliseerde softwaregestuurde fulfillment services te bieden voor e-commercebedrijven van elke omvang. Het bedrijf is er trots op dat het door Thuiswinkel.org geselecteerd is als business partner. Thuiswinkel.org helpt de sector doordat het belangenbehartiger is voor de hele Nederlandse e-commercebranche en daarbuiten; de organisatie creëert een veilige e-commerce-omgeving voor retailers en consumenten in Europa. 

Huboo is een snelgroeiende en meermaals onderscheiden fulfillment-technologieprovider. Het bedrijf werd in 2017 in het Verenigd Koninkrijk in Bath opgericht. Het hoofdkantoor is nu gevestigd in Bristol in het Verenigd Koninkrijk en is sinds 2021 ook in Nederland gevestigd, waar het zorgt voor een revolutie in de wereld van e-commerce fulfillment. Het maakt gebruik van duurzame en mensgerichte methoden om een breed scala aan online retailers te ondersteunen met de fulfillment van bestellingen, waaronder grootschalige, middelgrote en kleine bedrijven die actief zijn in branches zoals elektronica, levensmiddelen en cosmetica. Huboo’s unieke hub model maakt gebruik van micro-warehouses, die worden beheerd door teams van medewerkers die fungeren als een verlengstuk van de merken waarvoor ze de orders afhandelen. Door de combinatie van toptechnologie met getalenteerde mensen, creëert Huboo de optimale klantervaring voor haar klanten.  

“Wij bij Huboo zijn erg enthousiast over ons partnership met Thuiswinkel.org. Gezien al het goede werk van deze organisatie voor de e-commercesector kunnen wij ons geen betere partner dan Thuiswinkel.org voorstellen, om samen onze industrie nog beter en succesvoller te maken,” zegt Roeland van Duifhuizen, Sales Manager Huboo Technologies BV.  

Thuiswinkel.org is bekend van het Thuiswinkel Waarborg-logo. Door dit logo weten consumenten dat ze met een betrouwbare partij te maken hebben en dat ze veilig hun online bestelling kunnen doen. Daarnaast komt Thuiswinkel.org op voor de belangen van webwinkeliers op nationaal en internationaal niveau en heeft de organisatie business partnerships met geselecteerde bedrijven in de e-commercesector. Andere partners zijn onder andere Adyen, DHL, Klarna, Nationale Nederlanden en Paypal.  

“We zijn erg blij met de nieuwe zakelijke samenwerking van Huboo, een ideale partner voor bedrijven om hen te helpen groeien door hun fulfillment uit te besteden. De e-fulfillment business hecht veel waarde aan persoonlijk contact voor hun klanten en we kijken uit naar een prettige samenwerking,” zegt Marlene ten Ham, directeur Thuiswinkel.org.  

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp