Nieuwe business partner: Pricetweakers.net

Categorie
Gepubliceerd op: 28 juli 2022
Bijgewerkt op: 28 juli 2022
Geschreven door
Pricetweakers
Business Partner

Thuiswinkel.org heeft een nieuwe business partner: Pricetweakers.net. Ze helpen je business te laten groeien met een accurate prijsstrategie die je verkopen een boost geeft en je marge vergroot. In dit interview maak je kennis met ze. 

Waar zijn jullie het meest trotst op?

Op onze trouwe klanten die met onze software werken. We hebben een renew percentage van 97,3 % voor bestanden klanten die hun contract opnieuw verlengen. Dat is erg hoog en we groeien elke jaar met 200%. Daarnaast zijn we het meest trots op de ontwikkeling die we gedaan hebben voor DRS (dynamic pricing module). Dit heeft heel veel tijd aan onderzoek gekost en nog meer tijd om het te bouwen, maar we hebben daardoor een van de beste dynamic pricing tools in de Europese markt momenteel.

Hoe en waardoor laten jullie je inspireren?

De meeste inspiratie krijgen we door onze gebruikers en we proberen deze creativiteit om te bouwen naar werkbare oplossingen waar iedere gebruiker wat aan heeft.

Wat is op dit moment jullie grootste uitdaging? En hoe pakken jullie deze uitdaging aan?

Om niet maar alles te ontwikkelen, maar goed aan te voelen wat onze klanten nodig hebben en ook zelf goed na te denken wat voor voordeel het zal hebben voor de klant, maar ook als bedrijf. Deze zaken bespreken wij met onze klanten en management en op basis daarvan wordt er een beslissing genomen door onze CEO.

Welke belangrijke online ontwikkelingen zie je op de korte en lange termijn?

We hebben begin dit jaar de Bol repricer ontwikkeld en gelanceerd. Deze wordt goed ontvangen in de markt en zorgt ervoor dat de klanten die het gebruiken een gemiddelde groei hebben op de buybox van bol.com van ca. 13,4 %.

Daarnaast hebben we zojuist een partnerovereenkomst getekend met Shopware AG een van de hardst groeiende webshop software (CMS) om samen een integratie te maken die hun klanten zullen helpen om beter prijsstrategieën te bouwen en meer te verkopen met een nog betere marge.

Hoe kunnen jullie de leden van Thuiswinkel.org verder helpen?

Wij zijn een van de marktleiders in Nederland en België wat betreft concurrentiemonitoring en prijsoptimalisatie met onze software PriceTweakers. Hiermee kunnen we zorgen dat de leden van Thuiswinkel.org kunnen groeien in verkoop met behoud van marge. 

Welke adviezen heb je voor onze leden?

Zoals je prijzen vergelijkt met je concurrenten doe je dat ook met de software of service die je daarvoor gebruikt. Automatiseer het pricing proces, het scheelt uren aan tijd en maakt het mogelijk om je merken, categorieën en individuele producten nog beter te vergelijken en te prijzen.


Wil je meer weten over de mogelijkheden van Pricetweakers? 

Ga naar de website

Deel dit nieuwsartikel