Even voorstellen: Thuiswinkel-lid Hiseeu Europe B.V.

Categorie
Gepubliceerd op: 8 november 2021
Bijgewerkt op: 11 januari 2022
Geschreven door
Interview Hiseuu Europe BV

Hiseeu Europe B.V. is eind 2020 gestart vanuit de gedachte om Europa betaalbaar veilig te maken door complete camerabewakingssystemen te leveren met het hoogst mogelijke service niveau. Ze combineren ruim 30 jaar ervaring in beveiligingstechniek met enthousiasme en klantgerichtheid. We maken kennis met Jeroen Rombouts, oprichter van het bedrijf.

Kun je iets meer vertellen over je achtergrond en waarom je deze webshop bent gestart?

“Sinds 1999 ben ik actief in de technische personeelsbemiddeling waarbij ik veel bij beveiligingsbedrijven over de vloer kom. Hier zag ik de vraag naar een veilige woonomgeving bij particulieren en kleine mkb’ers flink stijgen de afgelopen jaren. Eén van mijn ervaren beveiligingsmedewerkers had bovendien een camerabewaking set van Hiseeu aangeschaft voor thuis en was daar na één jaar gebruik nog steeds laaiend enthousiast over. Dat waren voor mij genoeg triggers om er serieus mee aan de slag te gaan.”

Waar ben je trots op / hoe onderscheiden jullie je van je concurrent?

“Enorm trots ben ik op het gedegen onderzoek dat we hebben uitgevoerd om tot de juiste fabrikant te komen om mee te gaan samenwerken. Al snel kom je dan in China terecht. Door mijn netwerk in de beveiligingsbranche waren de contacten snel gelegd en verbaasde ik mezelf over de integrerende cultuur, normen en waarden en handelsgeest van de Chinezen. Je valt van de ene verbazing in de andere. Bovendien voelt deze ervaring als een enorme verrijking van mijn leven. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabrikant, snel te leveren in Europa en voortreffelijke service te bieden aan onze klanten, ook wel fans, zijn alle ingrediënten aanwezig om ons te onderscheiden.”

Welke trends zie je binnen de e-commercemarkt?

De groei van marketplaces gaat gestaag, waarbij er meer ruimte komt voor onderscheidende, gespecialiseerde platforms. Bezorgtijden worden steeds flexibeler en afgestemd op de wensen van de consument.”

Welke toekomstplannen hebben jullie nog?

“Als Hiseeu Europe zijn we dit jaar klein begonnen met verkoop en support in België en Nederland. Vanaf het eind van dit jaar gaan we verder uitrollen in de rest van Europa. Er is bewust voor deze route gekozen om zo alle processen te optimaliseren om op te gaan schalen.”

Waarom ben je lid geworden van Thuiswinkel Waarborg?

“Onderzoek leerde mij al snel dat er eigenlijk maar één echt keurmerk is met autoriteit op het internet. Het vertrouwde gevoel wat het consumenten geeft, straalt af op ons bedrijf. Het geeft onze huidige en toekomstige klanten, als nieuwe partij, een vertrouwd gevoel.”

 

 

Deel dit nieuwsartikel