e-Academy genomineerd voor internationale award

Gepubliceerd op: 4 oktober 2023
Bijgewerkt op: 4 oktober 2023
Team 800X400

Het platform e-Academy van Thuiswinkel.org is genomineerd voor een van de prestigieuze Learning Technologies Awards. Volgende maand horen we of e-Academy er met de prijs vandoor gaat.

Voor welke Award is e-Academy genomineerd?

e-Academy is genomineerd voor de Learning Technologies Awards en in specifiek de Excellence in the design of learning content - public & non-profit sector. De Learning Technologies Awards zijn de meest onafhankelijke en gewilde prijzen in de industrie. Ze erkennen de toewijding, het enthousiasme en de passie voor leertechnologieën over de hele wereld. De finalisten worden geselecteerd door een onafhankelijke jurypanel van experts, georganiseerd door het Learning Network.

Waarom is e-Academy genomineerd?

e-Academy is genomineerd door het, in samenwerking met Inbrain, jarenlang bouwen aan hoge kwaliteit e-learnings voor grote gebruikersgroepen in het bedrijfsleven en hoger onderwijs. Vooral onze interactieve manier van leren en vele werkvormen sprak de jury erg aan; van interactieve teksten en visuals, tot werkvormen als quizzen en sorteeropdrachten. Vaak toegepast op een fictieve case en praktijkvoorbeelden. Deze afwisseling van tekstuele uitleg, interacties en uitleg van experts in korte video’s, maakt het een afwisselend en boeiend geheel. Deze interactieve vorm zorgt ervoor dat je goed kan leren.

Wat houdt e-Academy in?

Thuiswinkel.org is de initiatiefnemer van Thuiswinkel e-Academy. Hiermee zorgen we dat er meer digitaal talent afstudeert, en dat de kennis van de medewerkers van onze leden up-to-date blijft. We hebben ruim 70 e-learnings. Hierin delen topexperts uit de e-commercemarkt alles over hun vak. Je kan in je eigen tempo aan de slag en de e-learning afsluiten met een toets.

Wil je het leerplatform bekijken? Dat kan. Maak gemakkelijk (en gratis) een account aan op mijn.e-academy.org. Leden van Thuiswinkel hebben gratis toegang tot ons volledige aanbod.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Embedded Lending als kans voor jouw bedrijf

  Gepubliceerd op 17 april 2024

  Embedded Finance gaat een stap verder dan traditionele bancaire diensten: financiële functies worden hierbij geïntegreerd in platforms en andere SaaS-oplossingen. Rabobank biedt een breed assortiment hiervan aan.

  Ondernemerschap
  Business Partner
 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2
 • Data: Het nieuwe goud?

  Gepubliceerd op 28 maart 2024
  Kennisartikel

  Veel e-commerceorganisaties zetten data al succesvol in om hun prestaties verder te optimaliseren. Binnen het mkb zijn er echter veel bedrijven die de eerste stappen met data nog moeten zetten. Deze bedrijven hebben mensen nodig die begrijpen wat een e-commercebedrijf nodig heeft op het gebied van data en wat data voor een e-commercebedrijf kan betekenen.

  Data Binaire Code Digitaal 800X400
 • Q&A AI in e-commerce

  Gepubliceerd op 26 maart 2024
  Video

  Tijdens deze Q&A gaven expert Guus van de Mond en Joey Jacobs van Squadra een korte introductie over het onderwerp en daarna hebben zij verschillende vragen beantwoord over artificial intelligence (AI) binnen e-commerce.

  Artificial Intelligence