e-Academy genomineerd voor internationale award

Gepubliceerd op: 4 oktober 2023
Bijgewerkt op: 4 oktober 2023
Team 800X400

Het platform e-Academy van Thuiswinkel.org is genomineerd voor een van de prestigieuze Learning Technologies Awards. Volgende maand horen we of e-Academy er met de prijs vandoor gaat.

Voor welke Award is e-Academy genomineerd?

e-Academy is genomineerd voor de Learning Technologies Awards en in specifiek de Excellence in the design of learning content - public & non-profit sector. De Learning Technologies Awards zijn de meest onafhankelijke en gewilde prijzen in de industrie. Ze erkennen de toewijding, het enthousiasme en de passie voor leertechnologieën over de hele wereld. De finalisten worden geselecteerd door een onafhankelijke jurypanel van experts, georganiseerd door het Learning Network.

Waarom is e-Academy genomineerd?

e-Academy is genomineerd door het, in samenwerking met Inbrain, jarenlang bouwen aan hoge kwaliteit e-learnings voor grote gebruikersgroepen in het bedrijfsleven en hoger onderwijs. Vooral onze interactieve manier van leren en vele werkvormen sprak de jury erg aan; van interactieve teksten en visuals, tot werkvormen als quizzen en sorteeropdrachten. Vaak toegepast op een fictieve case en praktijkvoorbeelden. Deze afwisseling van tekstuele uitleg, interacties en uitleg van experts in korte video’s, maakt het een afwisselend en boeiend geheel. Deze interactieve vorm zorgt ervoor dat je goed kan leren.

Wat houdt e-Academy in?

Thuiswinkel.org is de initiatiefnemer van Thuiswinkel e-Academy. Hiermee zorgen we dat er meer digitaal talent afstudeert, en dat de kennis van de medewerkers van onze leden up-to-date blijft. We hebben ruim 70 e-learnings. Hierin delen topexperts uit de e-commercemarkt alles over hun vak. Je kan in je eigen tempo aan de slag en de e-learning afsluiten met een toets.

Wil je het leerplatform bekijken? Dat kan. Maak gemakkelijk (en gratis) een account aan op mijn.e-academy.org. Leden van Thuiswinkel hebben gratis toegang tot ons volledige aanbod.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

  • Europese Unie beschermt consumenten tegen misleidende duurzaamheidsclaims

    Gepubliceerd op 24 april 2024
    Categorie

    Europese Unie neemt maatregelen om consumenten in e-commerce te beschermen tegen misleidende marketingpraktijken. Lees meer in dit artikel.

    Wetgeving Europa
  • Q&A SEA

    Gepubliceerd op 23 april 2024
    Video

    Tijdens deze Q&A gaven expert Yannick van der Ven en Sander van der Aa van Happy Horizon een korte introductie over het onderwerp en daarna hebben zij verschillende vragen beantwoord over SEA binnen e-commerce.

    SEA 800 X 400 (1)
  • Klantcontact na de aankoop, essentieel maar waarom?

    Gepubliceerd op 23 april 2024
    Kennisartikel

    Hoe bestrijd je als webshop onpersoonlijke reclame, en waarom moet je juist na de aankoop het contact met de klant zo goed mogelijk inrichten?

    Klantcontact
  • Thuiswinkel Markt Monitor Dashboard

    Gepubliceerd op 18 april 2024
    Kennisartikel

    Vergelijk jouw eigen prestaties met de branche via het online dashboard, exclusief voor leden en businesspartners.

    Online Marketing Data Statistieken Op Beeldscherm En Mobiele Telefoon 800X400